Наскоро най-елитните компаньонки и компаньони в Австралия разкриха подробности около

...
Наскоро най-елитните компаньонки и компаньони в Австралия разкриха подробности около
Коментари Харесай

Разказ от първо лице: Най-елитните австралийски компаньонка и компаньон разкриха пикантни подробности и тайни от работата си

Наскоро най-елитните компаньонки и компаньони в Австралия разкриха детайлности към работата си, с какъв брой души са спали, какво в действителност вършат с клиентите си и какви са техните желания. Един от най-скъпоструващите компаньони, Джейк Раян, 28-годишен, влиза в тази сфера преди две години и разкрива, че за този интервал е преспал с 1700 клиентки. Към момента той е считан за водещия мъжки придружител в страната. Интересното е, че в никакъв случай не демонстрира лицето си в рекламите. Според него няма идентични клиенти и всеки има свои желания.



„ Някои желаят жестоко, други избират по нежно преживяване. “ разкрива Раян пред news.com.au. “Но най-голямото преимущество, което те виждат в мен, е, че желая да направя прекарването толкоз хубаво за тях, колкото е то за мен. Жените не са егоистки в леглото, само че мъжете постоянно са. А цялата работа е за тях, не за нас. “



Според Раян главната разлика сред това какво мъжете и дамите вършат с компаньоните е, че вторите държат да прекарат известно време с индивида, преди да се насочат към спалнята. В множеството случаи, когато мъж си поръчва продажница, той желае секс незабавно. Жените, от своя страна, ангажират лицето известно време преди ангажимента и желаят да поддържат връзка с него преди да се срещнат. Тези срещи постоянно са излизане на по пиво или домашна вечеря за доближаване. Това оказва помощ на дамите да се провиснал. „ Така разбирам какво харесват в леглото и мога да се подготвя авансово, в случай че е належащо “ добавя Раян.



Не подобен е казусът с най-елитната австралийска компаньонка, 35-годишната Мадисън Мисина, твърди, че не постоянно прави секс с клиентите си и „ в случай че се случи, се случва “. „ Мъжете желаят да се почувстват значими и специфични. Средното време, за което съм ангажирана е сред 14 и 15 часа, като за този интервал нормално вършим секс с клиента към 3 пъти. Въпреки, че Мисина постоянно е търсена за „ къси ангажименти “, традицията е да предава тези предложения на по-младите си колежки. „ Изненадващо е, само че макар, че порноиндустрията не е лек бизнес, много по-трудно е да бъдеш компаньонка. Това изисква доста повече старания и превземане. Трябва да представиш изцяло друго лице пред клиента. “ споделя още Мисина.



Една от най-елитните компаньонки в Австралия няма проблем с привързването към клиентите, тъй като е хомосексуална. Твърди, че сексуалността по-скоро й е помогнала в кариерата, защото не е подвластна от полово привличане към клиента.
Цената на Мадисън е 1000 $ на час, а по-дълго ангажиране коства 5000 $. Това обаче не отхвърля никого и 80% от клиентите й са постоянни и я ангажират от осем години насам.



„ Когато обслужваш някого в продължение на толкоз години, цялото нещо стартира да прилича същинска връзка. Готвиш на клиента, даже от време на време пазаруваш за него. “ Относно женените клиенти тя има специфичен метод – без значение какъв брой време прекарват с нея, мъжете са задължени да вложат същото време в брака си.



Източник: chr.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР