Наскоро Джесика Симпсън демонстрира пред своите фенове и последователи новата

...
Наскоро Джесика Симпсън демонстрира пред своите фенове и последователи новата
Коментари Харесай

Джесика Симпсън с порция снимки по бански

Наскоро Джесика Симпсън показва пред своите почитатели и почитатели новата си фигура - с която съумява да се " снабди " с цената на доста старания и ограничения. Певицата роди третото си дете през 2019 година и от този момент насам е съумяла да смъкна цели 45 кг.

Което си е цяло достижение. И, несъмнено, 41-годишната изпълнителка към този момент не пропуща да демонстрира тялотото си постоянно, когато има опция за това. Последния път е единствено опреди ден. Джесика показа няколко фотоси в своя Instagram профил, на които театралничи в красиви бански костюми.

На единия от фрагментите тя е с 3-годишната си щерка Бърди, с която дружно попиват слъчевите лъчи, до момента в който плуват в басейна. Двете са усмихнати и щастливи и явно се любуват на хубавото време и взаимната компания.

На идващия кадър пък Джесика е в секси поза - още веднъж по бански, към които е добавила обувки на висок ток. А красивите ѝ руси коси, нейна запазена марка, да свободно спуснати по раменете.

Освен на дребната Бърди, Джесика Симпсън е и майка на още две деца. Заедно със съпруга си Ерик Джонсън тя има и деветгодишна щерка, на име Максуел и осемгодишен наследник Ейс, напомня Hollywood Llife.

И по всичко наподобява, че певицата се е научила да бъде щастлива със своето семейство всичко останало, което я заобикаля. Тя интензивно работи върху себе си освен във връзка с фигурата, само че и за психическото си здраве. През ноември тя означи цели четири години, откогато е спряла да злоупотребява с алкохола и се е отдала на доста по-здравословен метод на живот.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР