Нашумелият сръбски сериал Клюн, който през октомври получи наградата на

...
Нашумелият сръбски сериал Клюн, който през октомври получи наградата на
Коментари Харесай

Vivacom пуска ексклузивно сериала Клюн

Нашумелият сръбски сериал „ Клюн ", който през октомври получи премията на публиката от влиятелния кино фестивал в Кан, към този момент е разполагаем извънредно за ТВ клиентите на Vivacom, озвучен на български език.

Сериалът може да се гледа в празничната видеотека „ PREMIUM подарък ", налична за клиентите на най-високите ТВ пакети – TV XL+ и EON PREMIUM като част от коледната акция на оператора, предоставяща отворен достъп до всички ТВ канали и Видеотека за всички телевизионни клиенти на Vivacom.  
Vivacom дава свободен достъп до всички канали и Видеотека на своите ТВ клиенти за Коледа
За най-семейните празници от годината, Vivacom ще отключи всички ТВ канали и Видеотека за всички свои ТВ клиенти.  В това число вл...
Прочети повече
Сюжетът на премиерния сериал споделя за Соня Клюн – детектив от Белград, която е изпратена срещу волята й да проверява подозрителен случай на самоубийство в Суботица. Много бързо обаче тя схваща, че този случай не е това, което наподобява на пръв взор. Сериалът визира и тематиката за пророческите сънища, преплитайки в  себе си драмата, паранормалното и мистерията. Убедена, че казусът крие доста по-сериозни секрети, тя се реалокира в дребното градче, където се сблъсква с тайнствена организация, само че и със личното си минало.

Платформата ЕON на Vivacom дава на клиентите си разнообразно наличие, новаторски функционалности, благоприятни условия за персонализация, за гледане на наличие до седем дни обратно и доста други. ЕON е създадена от водещия център за високотехнологични нововъведения на United Group – United Cloud. Тя се предлага в три пакета – LIGHT, FULL и PREMIUM.

Повече информация за коледната акция и новия сериал може да откриете на https://www.vivacom.bg/xmas

Повече информация за EON може да откриете на https://www.vivacom.bg/bg/eon
Vivacom с празнична оферта за гейм конзолата PlayStation®5
Vivacom предлага новото потомство игрова подпора PlayStation 5 на извънредно атрактивна цена и в комплект с периферни устройства, акс...
Прочети повече
Още от UNLIMITED TECH GUIDE:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР