Нашумелият британски тандем Джоел Морис и Джейсън Хейзли е готов

...
Нашумелият британски тандем Джоел Морис и Джейсън Хейзли е готов
Коментари Харесай

Това е съпруг. Наденици с бира са подходящото гориво за него | Дж. Морис & Дж. Хейзли

Нашумелият английски тандем Джоел Морис и Джейсън Хейзли е подготвен с мъдри и занимателни препоръки за възрастни, изгубени в комплицирания актуален свят. В „ Съпругът. Наръчник за приложимост ” (Изд. „ Еднорог ”) двамата сценаристи си спомнят за личното си детство, и по образеца на тогавашните книжки, обясняващи на хлапетата заобикалящ ги свят, сътворяват своя радостна поредност за зрели хора, отдадена на всевъзможни детайли от нашето всекидневие. В тяхно ентусиазъм се трансформират и творбите на знакови илюстратори от 50-те и 60-те години на предишния век, които те надграждат. 

Това е брачен партньор.
Може да ви се коства, че устройството му е комплицирано, само че на процедура схемата му е елементарна.

Наденици с бира са подобаващото гориво за него.

Съпругът обича да се занимава с елементарни ремонти, като да вземем за пример да смени уплътнението на някой кран. След това обича да споделя обстойно и нашироко за положените старания и ще държи да се отнасяте с него по този начин, сякаш е изобретил машина, която трансформира пръднята в злато.

Съпругът приема мъчно някои неща. Едно от тях е това, че може да бърка. Ако е сбъркал, брачният партньор ще стартира да изрежда случаите, в които е бил прав, даже те да датират отпреди доста години.

Съпругата обича да чете сантиментални книги. За нея тези романи са опция да фантазира и да избяга от действителността. Съпругът не си губи времето с всякакви тъпи измислици. Обича да чете книги за неща, които са се случвали в действителност, и разкази за същински мъже. Четенето на такива текстове ще му окаже скъпа помощ, в случай че някой път се озове на Луната или в спецчастите, или стане помощник-мениджър на националния тим по футбол на Англия.

Съпругът среща усложнения, когато би трябвало да изрази възприятията си, по тази причина в тази напълно мъжка група за говорна терапия мъжете биват окуражавани да приказват намерено.  Трима от съпрузите в тази група играят покер, а четвъртият чете книга за призраци. Не беседват.

В Япония можете да си купите брачен партньор робот. Това е М1, напълно моторизиран електронен брачен партньор. Може да мести мебели, да пече месо на скара, да чисти канали, да реже печеното, да настройва тв приемници, да рита и хваща топки и даже е програмиран да се извинява. За страдание учените още не са намерили метод да му попречат да се оригва.

С напредването на годините брачният партньор стартира да демонстрира склонността да издава странни звуци. Пъшка, когато става от стола, и приказва като контрольор Клузо, когато реши, че диалогът е почнал да замира. Освен това си напява „ трам-там-там “, до момента в който кръстосва от стая в стая. Прави го, с цел да си подсети, че още съществува.

Съпругът обича правилото „ Направи си самичък “. Днес Ричард е окачил една врата на пантите по този начин, че килимът под нея й пречи да се затвори, и е сглобил доставен на части скрин, единствено че са му останали три загадъчни железни детайла, с които не знае какво да прави – и всичко това напълно самичък. Сега настойчиво кара напред-назад по една и съща права от шосето, дълга към половин миля, само че отхвърля да попита за пътя.

От: „ Съпругът. Наръчник за приложимост ”, Дж.А.Хейзли и Дж.П.Морис, изд. „ Еднорог ”
Изображение: Изд.Еднорог

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР