Нашият склад гръмна на 31 юли. Вчера гръмна склад във

...
Нашият склад гръмна на 31 юли. Вчера гръмна склад във
Коментари Харесай

Емилиян Гебрев: Дано прокуратурата не изгуби или потули доказателствата за взривовете в Карнобат

Нашият склад гръмна на 31 юли. Вчера гръмна склад във Франция, а през днешния ден в Германия. Странни неща се случват.

Това сподели в предаването " Лице в лице " по бТВ търговецът на оръжие Емилиян Гебрев, който разяснява гърмежите в негови хранилища в Карнобат.

" 2011 година се взриви наш склад и след това имаше още редица гърмежи - във ВМЗ " Спотот ", в " Арсенал ". Към момента няма по какъв начин да разберем нещо за последния гърмеж край Карнобат. Единствено прокуратурата може да даде информация, тъй като тече следствие. Аз се тормозя, че сега се изнасят най-големите доказателствени материали и не знам къде отиват. Те могат да изчезнат или да бъдат изменени. Жалкото е, че прокуратурата не прави нищо, с цел да проверява всичките гърмежи на наши хранилища и отравянията против мен. Прокуратурата протаква, приключва следствията и отхвърля интернационално подпомагане за следствията ", добави той.

" Аз върша заключения на база на описа на очевидците - охранителите на складовете. Най-хубавото е, че тези са живи. Със сигурност не можем да кажем, че този гърмеж е случайност, само че и сигурно не можем да кажем няма по какъв начин да кажем нещо изрично.

Прокуратурата може да каже нещо, само че ще чакаме. Повечето разкрития се държат на вас публицистите, а не на прокуратурата. Напълно е допустимо гърмежите да са предизвестие към мен ", разкри Гебрев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР