Нашият позитивен лекарствен списък е с една от най-широките гами

...
Нашият позитивен лекарствен списък е с една от най-широките гами
Коментари Харесай

Кирил Ананиев: Няма заболяване, което да не е осигурено с най-модерните медикаменти

Нашият положителен лекарствен лист е с една от най-широките гами медикаменти и е с потвърден лечебен резултат. Няма заболяване, което да не е обезпечено с най-модерните, прилагани в Европа и в света, лекарства, съобщи през днешния ден на брифинг министърът на опазването на здравето Кирил Ананиев Кирил Ананиев е министър на опазването на здравето ва третия кабинет на Бойко... към профила.

От здравното министерство прецизираха, че брифингът е поради днешния митинг на пациентски организации и поради ветото на президента върху параграф 6 от Закона за бюджета на НЗОК за 2018 година

Министър Ананиев сподели, че в телевизионните фрагменти от митинга е забелязал, "че от тези малко хора, една забележителна част от тях, бяха хора, които ги виждаме непрестанно по всякакви митинги, без значение от тематиката, която се дебатира ". По думите му "това демонстрира проведеният темперамент на този митинг ".

Мотивът на президента за неговото несъгласие, че "ако ги няма тези нови молекули, няма да бъдат обезпечени конституционните права на българските жители и няма да бъдат равнопоставени всички жители пред закона и пред опцията да се лекуват, или че се нарушава равенството на жителите, съгласно мен са минимум несериозни ", съобщи министър Ананиев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР