Нашите социални ангажименти трябва да бъдат изпълнени. За минималната работна

...
Нашите социални ангажименти трябва да бъдат изпълнени. За минималната работна
Коментари Харесай

Илиян Йончев: Минималната заплата трябва да бъде 50% от средната

" Нашите обществени задължения би трябвало да бъдат изпълнени. За минималната работна заплата настояваме да бъде 50% от междинната, а точно 850 лв.. Видяхме едно политическо двуличие, тъй като на първо четене всички партии гласоподаваха за този размер, а в този момент се мъчат да протакат. Първият законопроект, който вкарахме незабавно след изборите, беше за минималната работна заплата. " Това съобщи националният представител от " Българска социалистическа партия за България " Илиян Йончев в ефира на Nova News.
Новата КПКОНПИ, както и измененията в правосъдната система той дефинира като допирателни сред Българска социалистическа партия и Политическа партия. " Най-важно е страната да има постоянно държавно управление, тъй като виждаме, че служебното даже няма смелостта да внесе нов бюджет. Предсрочните избори са безотговорни за хората и страната, а виждаме и социологическите изследвания, които демонстрират, че обстановката не би се трансформирала фрапантно. Тук е функционалността и на акад. Денков като претендент за министър председател - да откри точните думи и баланс към сътрудниците от всички парламентарни групи. За да влезем в идната година с постоянно държавно управление ", добави депутатът от Българска социалистическа партия.
" Разходите за произвеждане на горива са доста по-различни от тези, които са били преди 2-3 години. Така че одобрявам предлагането на ГЕРБ за дерогацията като популистка мярка. Докато мярката за 25 ст. на литър гориво е добра и работи в полза на хората ", сподели Илиян Йончев.
 >

 
 
 
 >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР