Нашите представители на тазгодишния песенен конкурс Евровизия - Intelligent Music

...
Нашите представители на тазгодишния песенен конкурс Евровизия - Intelligent Music
Коментари Харесай

България отпадна на първия полуфинал на Евровизия 2022


Нашите представители на тазгодишния песенен конкурс Евровизия - Intelligent Music Project извършиха песента си Intention! в препълнената зала PalaOlimpico в Торино, само че не съумяха да впечатлят задоволително фенове и жури, с цел да продължат напред към огромния край.

България излeзе под номер 7 на огромната сцена. Нашите момчета не се класираха на огромния край, само че класическото им рок осъществяване показа страната ни почтено, както може да се съди от реакциите на публиката по време на песента им.

Сред специфичните образни резултати, които способстваха за по-въздействащото осъществяване на песента на нашите момчета, е триметрово "звуково ядро ", ситуирано на сцената, предава Стандарт.

 България отпадна на първия полуфинал на Евровизия 2022 - 2

Лоша смешка на нашите момчета изигра фактът, че излязоха тъкмо след огромните любимци на вечерта и групата, в която всички са вперили погледи през последните седмици - Калуш от Украйна.
 България отпадна на първия полуфинал на Евровизия 2022 - 3
Общо 17 страни участваха в първия полуфинал нощес - Албания, Латвия, Литва, Швейцария, Словения, Украйна, България, Нидерландия, Молдова, Португалия, Хърватия, Дания, Австрия, Исландия, Гърция, Норвегия, Армения. Видяхме и част от осъществяванията на две страни от огромната петорка - Италия и Франция.

Напред не престават 10 страни, които обаче незабавно разбуниха духовете в обществените мрежи: Литва, Швейцария, Украйна, Нидерландия, Молдова, Португалия, Исландия, Гърция, Норвегия, Армения.
 България отпадна на първия полуфинал на Евровизия 2022 - 4
Всички чакаха представителката на Албания - Ронела, да продължи на огромния край, като се смяташе, че тя даже ще бъде подредена много напред и във финалното класиране, само че тя също отпадна нощес. Разочаровани почитатели щурмуваха обществените мрежи на състезанието с претенции за ново броене на гласовете.
 България отпадна на първия полуфинал на Евровизия 2022 - 5
Почитателите на Intelligent Music Project в България не съумяха да гласоподават за Рони Ромеро и компания, защото съгласно разпоредбите на "Евровизия " аудиторията в съответната страна няма право да гласоподава за своя представител в състезанието, а може да поддържа само любимеца си измежду останалите участници.

Вторият полуфинал на "Евровизия " е в четвъртък от 22.00 ч., а огромният край е в неделя, 15 май.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР