Нашите познания, нашата памет са жилави и емоционални, защото ние

...
Нашите познания, нашата памет са жилави и емоционални, защото ние
Коментари Харесай

Румен Радев: Компромиси с нашата сигурност не трябва да допускаме

„ Нашите знания, нашата памет са жилави и прочувствени, тъй като ние сме ги получили от разказите на нашите баби и дядовци. И това не е просто памет, това е нашата религия, съвест, нашата кръвна връзка с предците ни и нашата еднаквост. Днес това е и нашето разбиране, религия и апел, че взаимни отстъпки с нашата сигурност и с нашата дарба да защитим дома си и децата си не би трябвало да позволяваме “, това сподели президентът Румен Радев.

Президентът подлага на критика държавното управление за териториалните проекти за преход към зелена сила

Той взе участие в Националното тракийско поклонение в Маджарово. С него се означават 110 години от разорението на тракийските българи.

Кабинетът и Народно събрание би трябвало да съхраняват и развиват Българската войска, не да я употребяват за донор на непознати армии, разяснява президентът

Радев отхвърли да дава отговор на въпроси по настоящи политически тематики от почитание към починалите за свободата на Тракия и сподели единствено: „ Винаги съм твърдял, че политиците в България би трябвало да работят за запазване и развиване на отбранителните качества на българската войска. Това е наш първокачествен народен приоритет “.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР