Нашето становище за третия мандат не е променено, заяви Атанасова.

...
Нашето становище за третия мандат не е променено, заяви Атанасова.
Коментари Харесай

ГЕРБ можели да са мотор за бъдеща съдебна реформа frognews.bg

" Нашето мнение за третия мандат не е променено ", съобщи Атанасова.

" Нашата парламентарна група освен търси аргументите, само че е подготвена да дава решения. Една от аргументите за протичащото се е, че няколко семейства ръководят страната като частната си компания. Хора от приятелския кръг вземат решения в редица институции. Възможността да им се опълчи някой е да им се опълчи болшинството в Народното събрание. Това се случи с вота на съмнение и цялостното прекрояване на бюджета ", уточни Атанасова.

Тя попита има ли спор на ползи в фамилията на Даниел Лорер и ръководи ли семейството му редица институции като Здравната каса и Министерството на финансите. Освен това Атанасова повдигна и друга тематика - с видеоклипа, на който се вижда по какъв начин министър председателят в оставка Кирил Петков и началничката на кабинета му Лена Бориславова влизат в апартамент. Въпросът бе издигнат и през вчерашния ден от Тома Биков, само че депутатите на Борисов вършат по-скоро внушения, в сравнение с да задават същински въпроси.

" Тайна ли е, че министър председателят и началникът на кабинета му са в някакви връзки. Не знам какви... ", попита Атанасава.

На въпрос какви решения оферират от ГЕРБ, шефката на Борисовите депутати отговори - това към този момент било показано в обществената част при диалозите с президента Румен Радев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР