Нашата програма е планирана за момента до края на 2024

...
Нашата програма е планирана за момента до края на 2024
Коментари Харесай

Денков: БСП, ИТН, „Възраждане“ нямат позитивна алтернатива

Нашата стратегия е планувана за момента до края на 2024 година с ясната поръчка, че в случай че всичко върви добре, сме подготвени да продължим и напред. Другите партии – Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ, „ Възраждане ", сега не оферират нищо положително и повода е, че нямат положителна опция. Това съобщи министър председателят акад. Николай Денков.
Прочетете още
Премиерът акцентира, че съществени области са образованието и опазването на здравето, които в случай че обществото не успее да отиде на друго равнище, няма да се оправи. " Първата група от действия е обвързвана с рационализиране на българските институции, които имат забавени промени от години – имам поради правосъдната промяна, където има доста дейна работа и значителен прогрес. Не може всичко с идентична активност да се движи и по тази причина нашият фокус беше ориентиран към правосъдната промяна, където с сътрудниците от Народно събрание успяхме да създадем доста основни крачки ", добави той.

" Ние имаме дълбокото разбиране, че нашият район – България и прилежащите страни трябва да работим дружно. Ние постоянно демонстрираме, че можем да бъде устойчиви на рецесии, където другите страни имат застоялост и прочие Смятаме, че този капацитет може да бъде доста по-висок, по тази причина би трябвало да развием нашите институции и да задълбочим доверието в интернационален проект ", сподели още Денков. 

„ До момента има една институция, която не се включва в този развой – президентството. това е разочароващо и би могло да бъде много нездравословно, по тази причина моят съвет е да търсим разговора ", съобщи той.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР