Населението на селата, които се намират на територията на община

...
Населението на селата, които се намират на територията на община
Коментари Харесай

Пламен Янев: Селата край Средец са разделени относно идеята за фотоволтаичен парк

Населението на селата, които се намират на територията на община Средец, е разграничено по отношение на концепцията за.

Това стана ясно от думите на регионалният шеф Пламен Янев , който през почивните дни организира поредност от срещи с локалните хора.

По думите му две от селата в региона са склонни планът да бъде изпълнен, само че желаят ясни гаранции за това какъв ще е финансовият резултат . В едно от селата хората упорстват за смяна на част от терените и в последното обитаемо място популацията е изрично срещу фотоволтаичния парк.

Той прикани Община Средец да отдръпна докладната си и при нужда да я входира още веднъж, само че откакто преди този момент организира публични разисквания , вземат мнението на всички наранени страни и по отношение на това да бъде импортиран един поправен план .

„ Най-чистосърдечно се надявам да не се стигна до каузи община против регионална администрация, единствено тъй като са пропуснали получат единодушие на обществото “.

По думите му всяка една инвестиция в даден район би трябвало да се прави с поддръжка на локалното население, а в тази ситуация има информация за наранени животновъди , които могат да изгубят пасищата си, без даже да им бъде препоръчан различен вид. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР