Наряд по време на криза!В тази кризисна ситуация съм безумно

...
Наряд по време на криза!В тази кризисна ситуация съм безумно
Коментари Харесай

Слави Трифонов: На ген. Мутафчийски с пагоните една коса му липсва, ама от онези - земеделските

Наряд по време на рецесия!

В тази спешна обстановка съм безумно благополучен, че спешният щаб се оглавява от генерал-майор, професор, лекар Венцислав Мутафчийски. Не някакъв си там доктор с бяла престилка, а военачалник с черна униформа, пагони, ромбове вместо звезди. Понякога си мисля, че с тази черна униформа му липсва единствено качулката и една коса. Имам поради “коса ” като аграрни признак. И кон. Щото, в случай че беше на кон, с коса и качулка щеше да бъде като един от конниците на Апокалипсиса и да споделя: “Аз пристигам и повеждам Ада след себе си! ”

Това разяснява преди минути във фейсбук Слави Трифонов.

Ето какво написа още той: 
Откакто стартира да се демонстрира по малкия екран, генерал-майор, професор, лекар Венцислав Мутафчийски от ден на ден замязва на един Наполеон на здравната система. Тази безапелационност, тази неотстъпчивост в изрече, този бащински взор, угрижен за народа… Какъв водач! Какъв лидер! Какъв военачалник! Каква опасност за рейтинга на вожда – Бойко Борисов.
Как го сподели единствено за студентите – “хиляди студенти не се готвят да пътуват на никое място ”. Как заяви единствено да не излизаме. Как единствено сподели за маските. Неговите упътвания са закон за нас. Ами неговата концепция – когато излизаме от у дома, да пускаме есемес. Искам моят есемес да гласи - “Генерале, излизам! ”
Даже мисля като се връщам да пущам есемес – “Генерале, влизам! ” – да знае, че съм се прибрал.
С неспокойствие очаквам, генерале, майоре, професоре, докторе, най-малко един от вас да ми вкара вечерен час. Искам също и вечерна инспекция. И желая да давам наряд през ден. За да можете и ти, и вожда Борисов, най-сетне да бъдете отпред на казарма, формирана от цяла една страна.
Рапортува младши сержант от запаса
Станислав Тодоров Трифонов.
Рапорт даден!



Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР