Нарушения на законодателството, частни интереси, които източват държавни дружества, и

...
Нарушения на законодателството, частни интереси, които източват държавни дружества, и
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Радев възстановява модела ГЕРБ-ДПС

Нарушения на законодателството, частни ползи, които източват държавни сдружения, и нерегламентирани връзки сред държавни чиновници в Министерството на стопанската система и промишлеността. Това е заварила Корнелия Нинова като министър още през февруари, удостовери самата тя в тв изявление.

" Установихме, че шефът на " Кинтекс " Михайлов е по едно и също време и търговски шеф в частна компания. ВМЗ " Сопот " и ръководителят на Съвета на шефовете също имат връзки с тази частна компания ", сподели Нинова и добави, че " Кинтекс " и ВМЗ трансферират на частната компания " БиИм " права да ги съставлява в Египет. Собственик на " БиИм " е зам.-министър от времето на ГЕРБ - споделя се Александър Манолев ". Манолев е обвинен за злоупотреби, свързани с къща за посетители, а също така е в черния лист по закона " Магнитски ".

Директорът на " Кинтекс " е бил по едно и също време и търговски шеф в частната му компания. Сегашният министър Стоянов пък е бил негов зависещ в Министерството на стопанската система по времето на ГЕРБ.

Според Нинова с назначението на Никола Стоянов за министър в служебния кабинет на Радев се възвръща моделът ГЕРБ-ДПС в стопанската система и промишлеността. Но това няма да е единствено там.

Последвайте или харесайте вестник " ДУМА " във ФЕЙСБУК --> <--

Споделяйте нашите изявления.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР