Народното събрание влиза в нова фаза след гласуването на редовен

...
Народното събрание влиза в нова фаза след гласуването на редовен
Коментари Харесай

Левон Хампарцумян: Ускоряването на оборота на парите може да реши проблема с 3-те процента дефицит

Народното събрание влиза в нова фаза след гласуването на постоянен кабинет с ротационен министър председател. Как ще работят новите министри?

„ Коалицията, която сформира държавното управление, не е задоволително споена. Няма я онази заварка, която виждаме в връзките на Денков с Габриел, сред партиите не съществува. Принцовете на Борисов – един от тях е Делян Добрев, гласоподава срещу. Те не могат да обяснят на гласоподавателите, за какво не направиха кабинет с първия мандат, а с втория ”, разяснява в ефира на " Здравей, България " по Нова телевизия журналистът Асен Агов.

„ За конституционната промяна към този момент има единодушие, само че въпросът е дали това единодушие ще бъде в отбрана на Делян Пеевски, който е запалянко за новия кабинет, или ще бъде едно почтено и честно деяние в поддръжка на класификация на правосъдната власт ", уточни още той.

„ Кабинетът е кабинет на Денков, не е ротационен ”, безапелационен е проф. Росен Стоянов.

Той разяснява и имитация на Кирил Петков, че чака животът на постоянния кабинет да продължи не 18 месеца, а 4 години. По думите му допустимо е това да е поръчка за цялостен управнически мандат.

„ Ускоряването на оборота на парите в България е основно, с цел да може стопанската система ни да пораства по-бързо, да повишим приходите. Това би решило и прословутата задача с 3%-ия недостиг ", уточни финансистът Левон Хампарцумян.

„ Реално нямаше страна през последните години. Разпадът беше задоволително огромен, с цел да се постанова държавно управление кола за спешна помощ ”, разяснява журналистът Асен Григоров. По думите му би трябвало внезапно да се осободи капиталовия климат: " В последните доста години българската страна не желаеше задгранични вложения ".

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!   

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР