Народното събрание ще бъде домакин на двудневна научно-практическа конференция на

...
Народното събрание ще бъде домакин на двудневна научно-практическа конференция на
Коментари Харесай

Съдии, адвокати и представители на институциите обсъждат правните проблеми в ГПК

Народното заседание ще бъде хазаин на двудневна научно-практическа конференция на тематика „ Правни проблеми по използването на Гражданския процесуален кодекс. Възможните разрешения”.
Форумът, който е проведен от Висшия адвокатски съвет и е под патронажа на ръководителя на парламентарната Комисия по правни въпроси Данаил Кирилов, ще бъде открит на 6 октомври от 9.00 часа в зала „ Изток” на Народното събрание.
Към участниците в конференцията ще се извърнат министърът на правораздаването Цецка Цачева, ръководителят на Върховния касационен съд Лозан Панов, ръководителят на Висшия адвокатски съвет Ралица Негенцова и ръководителят на Комисията по правни въпроси на Народното събрание Данаил Кирилов.
В първата част от конференцията „ Проблеми на исковото производство” изложби ще създадат преподавателят в СУ „ Свети Климент Охридски” лекар Ивайло Костов, преподавателят в УНСС доцент Таня Градинарова, юрист Георги Атанасов, преподавателят в Софийския университет проф. Анелия Мингова, заместник-председателите на Върховния касационен съд Дария Проданова и Красимир Влахов и юристите Кина Чутуркова и Иван Георгиев.
Научно-практическата конференция ще продължи с полемики на 7 октомври 2017 година от 9.00 часа. Тогава участниците ще разискват тематиката „ Обезпечително произвеждане. Заповедно и изпълнително произвеждане. Други производства”. По тях изявления ще създадат преподавателят в СУ „ Свети Климент Охридски” юрист Силвия Спасова, съдията в Софийския областен съд Албена Ботева, съдията в Софийския градски съд Петър Теодосиев, съдията във Върховния касационен съд Борислав Белазелков и преподавателят в Софийския университет доцент доктор Боряна Мусева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР