Народният представител от ВМРО Красимир Богданов отправи писмен въпрос към

...
Народният представител от ВМРО Красимир Богданов отправи писмен въпрос към
Коментари Харесай

Депутатът Красимир Богданов с питане до Маринов и Аврамова след инцидента в Борован

Народният представител от Вътрешна македонска революционна организация Красимир Богданов насочи писмен въпрос към министрите на районното развиване и благоустройството Петя Аврамова и на вътрешните работи Младен Маринов по отношение на ограниченията, които се подхващат за обезопасяването на Републикански път II-15 при прекосяването му през обитаемоте места в област Враца.

"Свидетели сме на редица произшествия, като най-чести са в региона на Борован. Наличието на прав сектор от близо 200 метра при влизането в селото, в посока от Враца към Оряхово, допуска развиване на скорост, несъобразена с условията при прекосяване през обитаемо място. Какви ограничения подхваща повереното Министерство на регионалното развитие за обезопасяването на Републикански път II-15 при прекосяването му през Борован и другите обитаемо места пита депутатът и слага въпроса за дейностите Министерство на вътрешните работи за ограничение на скоростта в същия сектор ", попита Богданов, оповестиха от Вътрешна македонска революционна организация.

Богданов се обръща и към кмета на Борован по отношение на опцията за слагане на ограничители, така наречен легнали служители на реда или хоризонтална релефна маркировка, които биха оказали нужния резултат върху феновете на високите скорости и недопускането на сходни произшествия, които скоро ще костват и човешки животи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР