Народният представител от парламентарната група на Демократична България Ивайло Мирчев

...
Народният представител от парламентарната група на Демократична България Ивайло Мирчев
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Увеличаването на цената на тока от КЕВР е политически мотивирано

Народният представител от парламентарната група на " Демократична България " Ивайло Мирчев разяснява в обществената мрежа, че изненадващо КЕВР са решили да усилят тока за потребителите с 13%, а парното с 30%. За решението на КЕВР упрекна ГЕРБ. 

" Докато новият кабинет се заклеваше в Народно събрание, от КЕВР изненадващо взеха решение да усилят тока за потребителите с 13%, а парното с 30%. Няма подозрение, че това нарастване е политически стимулирано от КЕВР (която от години е цялостна с герберски калинки и не извършва ролята си на регулатор, а обслужва ползите на енергийната мафия).
Ивайло Мирчев: Видяхме Боливудска акция от треторазредния артист Борисов и аналоговите му хора
Боливудска акция на треторазрядния артист Борисов и неговите аналогови хора - по този начин Ивайло Мирчев от “Демократична България ”...
Прочети повече
Доказателство, че решението на КЕВР е политически стимулирано е невиждано високата цена, с която страната ще компенсира Топлофикация - София за създадената от нея ел. сила - 635 лева (толкова не е получавал даже Доган).

По този метод ГЕРБ, посредством назначени от тях хора в регулатора пробват да смъкват отговорността от Фандъкова за некадърното ръководство на софийската Топлофикация, която за интервала на ръководство на ГЕРБ задлъжня милиардно ", добавя още той.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР