Народният представител от ГЕРБ - Русе Светлана Ангелова подкрепи каузата

...
Народният представител от ГЕРБ - Русе Светлана Ангелова подкрепи каузата
Коментари Харесай

Светлана Ангелова подкрепи каузата на Коледния концерт и базар в Новград

Народният представител от ГЕРБ - Русе Светлана Ангелова поддържа идеята на Коледния благотворителен концерт и базар, които се състояха в салона на Народно читалище „ Христо Ботев 1927 “ в Новград /Община Ценово/.

Тя закупи голям брой картички и други декоративни предмети с празнична тематика, направени от децата в ОУ „ Алеко Константинов “ и клуб „ Лидер “. Идеята е със събраните средства да бъде основан документален филм, отдаден на Хаджи Димитър и Стефан Караджа. Той ще носи заглавието „ Мъже от огън “ и негов режисьор ще бъде Олег Ковачев.

Филмът ще бъде отдаден на подвига на войводите и тяхната чета, стъпили на българския бряг край Новград преди 150 години.

„ Радвам се, че по този метод отдаваме своята респект към тези почтени българи и ще напомним славните страници на историята и нейните уроци “, показа Ангелова. Народният представител поздрави присъстващите на Коледния концерт с думите: „ В тези празнични дни вършим равносметка на отиващата си година – радваме се на всичко хубаво, което ни се е случило и вземаме поука от грешките си. Въпреки компликациите, Новград и община Ценово се движат във вярната посока. Предстои ни доста работа, следва ни нова, изпълнена с още по-големи провокации 2019 година “. В знак на благодарност за стореното до момента Ангелова и сътрудниците й от ГЕРБ-Русе получиха специфични благодарствени адреси от ръководителя на читалището Росен Ерусалимов и кмета на Новград Диана Копчева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР