Народният представител от ГЕРБ Ивайло Константинов напуска Народното събрание. Оставката

...
Народният представител от ГЕРБ Ивайло Константинов напуска Народното събрание. Оставката
Коментари Харесай

Собственикът на Юнион Ивкони напуска парламента

Народният представител от ГЕРБ Ивайло Константинов напуща Народното събрание. Оставката му бе призната от сътрудниците му в Народното събрание тази заран. Решението на притежателя на транспортната компания "Юнион Ивкони " беше обявено в писмена позиция, озаглавена "Изповедта на един някогашен народен представител ", в която той изяснява претекстовете си да се отдръпна от Народното събрание.

"Повече от 20 години съм бизнесмен, обичам тази работа. Разбирам я. Искам да спечелвам, да изгубвам, да насърчавам да санкционирам, да лаская, да ругая, да се групирам с другари, да пребивавам. Като народен представител бях стеснен. Това, което правех за района до през днешния ден, ще го върша и на следващия ден без депутатска карта ", написа Константинов.

Константинов насочи и благодарности към партийния водач Бойко Борисов и министрите Владислав Горанов, Николай Нанков, Красимир Вълчев и Красен Кралев поради поддръжката за Дупница, откъдето той беше определен за депутат. Преди да влезе в ПГ на ГЕРБ, той беше ръководител на Общинския съвет на Дупница.

"ГЕРБ е моето трето дете и постоянно ще е част от мен, оставам на партийния си пост, както и с отличните си връзки с всички гербери ", добавя Константинов.

Същевременно сегашният регионален шеф на Кюстендил Виктор Янев, който е трети в листата на ГЕРБ за района, сподели за БНР тази заран, че е подготвил декларация, с която отхвърля да става народен представител. Така депутат ще бъде заместител регионалният шеф Радослава Чеканска, която е от Дупница и е съгражданка на Ивайло Константинов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР