Народните представители удължиха срока на действие на Временната анкетна комисия

...
Народните представители удължиха срока на действие на Временната анкетна комисия
Коментари Харесай

Отново удължиха срока на работа на комисията за злоупотреби с българско гражданство

Народните представители удължиха периода на деяние на Временната анкетна комисия за изследване на всички данни, обстоятелства и условия във връзка изнесените в европейски и български медии изказвания за скандалната подкупна скица при придобиване на българско поданство от непознати жители, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус ". Работата на комисията бе удължена с 3 месеца.
Това е второто удължение на периода на работа на комисията, откакто на 27 март 2019 година той бе продължен с три месеца. Комисията бе основана на 14 декември 2018 година с 3-месечен период за работа.
Инициативата за основаване на комисията бе на ПГ на Движение за права и свободи. По предложение на " Обединени патриоти " комисията се състои от 17 членове и е на симетричен принцип. За ръководител на комисията бе определен Йордан Цонев от Движение за права и свободи, за заместник-председател Тома Биков от ГЕРБ. Членове на комисията са още: Маноил Манев, Десислава Костадинова - Гушева, Емилия Милкова, Красен Кръстев, Станислав Иванов и Александър Ненков от ГЕРБ, Иван Иванов, Крум Зарков, Пенчо Милков, Таско Ерменков и Тодор Байчев от Българска социалистическа партия, Юлиян Ангелов и Красимир Богданов от " Обединени патриоти ", Хамид Хамид от Движение за права и свободи и Андон Дончев от " Воля ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР