Народните представители Сезгин Мехмед, Марио Рангелов и Юсеин Вейселов бяха

...
Народните представители Сезгин Мехмед, Марио Рангелов и Юсеин Вейселов бяха
Коментари Харесай

Народни представители от ДПС бяха на посещение в Одрин

Народните представители Сезгин Мехмед, Марио Рангелов и Юсеин Вейселов бяха на посещаване в Одрин.
 Сезгин Мехмед Одрин1
Делегацията на Движение за права и свободи бе съпроводена от представителите на Движение за права и свободи за регион Тракия и Мармара – Гюнер Четин, зам.-кмет на община Чорлу, и Лютфи Йозгюр.
 Сезгин Мехмед Одрин2
Делегацията на Движение за права и свободи имаше работна среща с кмета на община Одрин Реджеб Гюркан. По време на диалога Сезгин Мехмед съобщи, че Одрин е център на толерантността. Всички религии, етноси и култури живеем мир и съгласие, сподели Мехмед. Той, Марио Рангелов и Юсеин Вейселов участваха на обичайните мазни битки в Одрин, които се организират от 661 години.
 Сезгин Мехмед Одрин3
Борбите са освен спорт, само че и просвета предадена от 661 години насам. Заедно прежвяваме сложни дни на рецесии. Да използваме образеца на толерантността за превъзмогването им, добави Сезгин Мехмед.

Специално приветствам почетния ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган, който запази етничексия мир в България, а също по този начин и ръководителя на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, който съумя да устои на компликациите, сподели от своя страна кметът Реджеб Гюркан. Ние ще вървим по стъпките на Ататюрк, добави той.
 Сезгин Мехмед Одрин4
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР