Народните представители събраха кворум, приеха програмата си за тази седмица

...
Народните представители събраха кворум, приеха програмата си за тази седмица
Коментари Харесай

Депутатите събраха кворум, Радостин Василев предложи да гледат имунитета на Борисов

Народните представители събраха кворум, одобриха програмата си за тази седмица и последва рецензия от страна на самостоятелния народен представител Радостин Василев. Той настоя да се прегледа настояването за имунитет на лидерa на ГЕРБ Бойко Борисов и попита за какво тази точка липсва от дневния ред.

" Разглеждайки днешната стратегия и виждайки даже точка за всемирния пощенски съюз в мен пораждат два въпроса. Единият е, че в Движение за права и свободи има предпочитание Пеевски да стартира бързо с конституционната промяна. Явно новият парламент ще доближи нови небеса в своето развиване. Къде е точката в дневния ред за имунитета на Борисов. Всички знаем, че основният прокурор е подал в Народно събрание искане за събаряне на неговия имунитет ", сподели той и прикани ръководителя на Народно събрание Росен Желязков да припознае тази точка и да я включи в дневния ред.

Депутатите стартират дебатите по Проекта на решение за преустановяване на Споразумение сред държавното управление на Република България и държавното управление на Съединени американски щати за съдействие в региона на защитата, импортиран от Костадин Костадинов и група народни представители.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР