Народните представители от групата на „Възраждане“ ще внесат проект за

...
Народните представители от групата на „Възраждане“ ще внесат проект за
Коментари Харесай

Възраждане: Искаме изготвяне на доклад за дейностите, извършвани при предоговаряне на ПВУ

Народните представители от групата на „ Възраждане “ ще внесат план за решение, който да задължи Министерския съвет да изготви отчет за дейностите, осъществявани при предоговаряне на Плана за възобновяване и резистентност.

Това съобщи на конференция в пресклуба на Българска телеграфна агенция в Стара Загора националният представител от " Възраждане " Искра Михайлова. Тя уточни, че групата ще упорства това искане да бъде гласувано от 49-ото Народно заседание.

„ Това значи цялото Народно заседание да задължи Министерския съвет да направи този доклад. Това е тематика, която сплотява разнообразни народни представители. Различните политически групи имат позиции по тези тематики. Тя са извънредно значими освен за Старозагорския район, само че и за цяла България във връзка с сигурността на електроенергийната ни система и дали ще имаме ток и на каква цена “, сподели Михайлова.

Тя акцентира, че е належащо България да бъде самостоятелна във връзка с производството на електрическа енергия и ще се търси „ здравият разсъдък във всяка една политическа група “.

Тя напомни, че по време на предходния парламент всички политически групи са се обединили в поддръжка на предоговарянето на Плана за възобновяване и резистентност (ПВУ).

„ Сега ще търсим същия консенсус, с което да има една непоклатимост в дейностите по-нататък във времето “, добави още националният представител.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР