Народната певица Ива Давидова се похвали, че вече е щастливо

...
Народната певица Ива Давидова се похвали, че вече е щастливо
Коментари Харесай

Ива Давидова празнува развода със заря и шумно парти

Народната певица Ива Давидова се похвали, че към този момент е щастливо разведена жена. Тя отпразнува развода с неверения си брачен партньор по-шумно и от самата женитба, като даже беше подготвила празнична заря по този случай. 

Тя описа в детайли през какъв сложен интервал е предходна през последната една година, когато в връзките й с нейния брачен партньор Димо се появява трето човек. И последователно тя става непотребната. 

Миналото е към този момент зад тила й и тя се похвали, че бракоразводното дело е завършило.

" Щастлив край.  Благодаря от сърце на топ юриста Анжела Асенова за правната помощ и извоюваното дело! Благодаря ти, че в сложния път беше и моя морална опора като Човек, Жена и Майка!

Видно от решението на районен съд Перник, а точно първа инстанция е ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА!

Благодаря на българското правораздаване, че истината тържествува! Благодаря на моите приятели за силите и куража да се подвигна, да оцелея и продължа. Благодаря на всички публицисти за коректността. Благодаря на скъпата ми майчица за грижите за Валена и майчината мощ в най-тежките ми моменти!

Благодаря на всички фенове и благите ми злобари, че ме изтърпяхте в този сложен персонален интервал! Поне хубави песни излязоха от него...

Затварям вечно страницата с моя бракоразвод, към този момент някогашния ми брачен партньор и любовницата му. Моля всички публицисти за почитание към персоналното ми пространство и уместност, както до в този момент. Животът продължава. Пълен напред ", споделя тя и сподели част от документа по развода, който демонстрира, че към този момент някогашният й брачен партньор е отговорен да се стигне до този край.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР