Народната партия Свобода и достойнство, която преди последните парламентарни избори

...
Народната партия Свобода и достойнство, която преди последните парламентарни избори
Коментари Харесай

Партия ”Свобода и достойнство” търси място вдясно без ДОСТ и Местан

Народната партия ”Свобода и достолепие ”, която преди последните парламентарни избори напусна Реформаторския блок и се коалира с ДОСТ, отсега нататък ще продължи като независим индивид и ще търси ново взаимоотношение в дясното пространство. Това излиза наяве от декларация, призната от Националния координационен съвет на партията.

" На изборите за 44-то Народно заседание 120 000 български жители дадоха гласовете си за Обединение ДОСТ (НПСД-ДОСТ). Тази коалиция беше подбудена от нуждата да се даде ясна опция на порочния модела " Кой ". Нашето обединяване с Политическа партия ДОСТ беше в границите на съдружно съглашение единствено за парламентарните избори и НПСД продължава по пътя си като независим политически индивид. " - се споделя в документа.

От партията декларират, че е нужен качествено нов метод на взаимоотношение в дясното, който би могъл да докара до повече интеграция възвръщане на доверието от страна на гласоподавателите " за сполучливо бъдещо, достоверно, дясно ръководство ".

В декларацията се акцентира,че всички решения за съдружната политика на партията се взимат от НКС и че управлението не е упълномощавало никого " да приказва или договаря нещо " от името на партията.

" Заявяваме ясно и отговорно, че ние няма да предадем доверието на тези 120 000 души, които гласоподаваха за Обединение ДОСТ. Като партия с ясна и демократична политика през годините и като независим политически индивид, ще продължим да пазиме правата на всеки български жител, без значение от неговата етническа, религиозна или културна принадлежност. " - твърдят от НПСД.

От партията дават сериозна оценка на първите шест месеца от ръководството на третия кабинет на Бойко Борисов, като показват, че в него вземат участие " националистически, ксенофобски и проруски партии ".

Констатират все по-слаба воля за битка с корупцията, засилено подмолно взаимоотношение с икономическите структури на Движение за права и свободи, процедура на политически гонки и уволнения, все по-голяма политическа измама и нерешаване на старите проблеми в опазването на здравето, образованието, защитата, развиването на районите, на ромската общественост и не на последно място на електронното ръководство.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР