Народна партия Български глас проведе съвещание на областните и регионалните

...
Народна партия Български глас проведе съвещание на областните и регионалните
Коментари Харесай

„Български глас” ще участва в местните избори

Народна партия „ Български глас ” организира заседание на регионалните и районните координатори за Област Бургас. Целта е управлението на новоучредената партия да се запознае с проблеми в района, както и да се вземе решение по какъв начин политическата групировка ще взе участие на локалните избори през есента, съобщи кореспондентът на БГНЕС.

„ Трябва да вземем решение, в случай че участваме на локалните избори, по какъв начин ще участваме, дали ще подкрепим някоя от политическа групировка или ще се явим независимо. „ Български глас ” не е лидерска партия. Това е партия от нов вид в България. Нашата стълбица не е борче - от горната страна да стои ръководител, след това зам. ръководител, секретар и структурите. Ние сме легнала стълба - ръководителят и регионалните координатори на партията са в една хоризонтална права и решенията се вземат групово. Това е залегнало в устава ”, съобщи ръководителят на „ Български глас ” Георги Попов.

По думите на Огнян Митев, член на изпълнителния съвет на партията, за всяко едно обитаемо място ще се подходи самостоятелно. „ Водим договаряния и вършим срещи с разнообразни обединения. В Бургаска област чакаме поддръжката на разнообразни публични организации, като Съюз на инвалидите в България, организацията на потърпевшите от ТЕЛК решения, училищен синдикати. Надяваме се да реализираме една по-широка поддръжка и да имаме общински съветници в Бургас ”, разгласи Огнян Митев.

На съвещанието беше разисквана и политическата конюнктура в България. Беше очебийно, че е осъществена замяна на вота на българските жители. Затова „ Български глас ” би трябвало да вземе решение дали ще взе участие в бъдещи митинги у нас. „ Нашата празненство започва от митингите през 2020 година и всичко, което тези митинги реализираха към този момент е изтрито и зачеркнато с гумичка ”, съобщи Георги Попов. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР