"Народът обедня, а в същото време цените растат всеки ден.

...
"Народът обедня, а в същото време цените растат всеки ден.
Коментари Харесай

Бате Енчо: Поканете ни да забавляваме децата ви и така ще се преборим за нашия къшей хляб

"Народът обедня, а в това време цените порастват всеки ден. Всичко нарастна ужасно доста. Нормално е в такива времена хората да не мислят за шоу, а за прехраната си. "

Това съобщи пред "актьорът Енчо Данаилов, който няколко генерации българи познават като Бате Енчо. Той прикани родителите да ангажират него и екипа му, с цел да имат работа. "Поканете ни и ще ви създадем неповторимо шоу. Ще забавляваме децата ви и по този начин ще се преборим за нашия къшей самун и малко водица ", прикани обичаният ефирен водещ.

По мотив идния празник на детето в сряда, 1 юни, Бате Енчо признава, че го приема като естествен работен ден. "Както сподели Краси Радков в "Като две капки вода " - имаме едни задания и би трябвало да ги свършим. Този ден за мен с нищо не е друг. Всъщност на мен всеки ден ми е 1 юни, тъй като непрекъснато съм измежду деца. Също по този начин всеки ден ми е Еньовден, както е името на мое шоу с български обичайни игри. Японци и англичани са го гледали даже. И доста им хареса ", добави пред вестника 64-годишният русенец.

Преди време Данаилов, който става фамозен и обичан от дребни и огромни от предаването по Би Ти Ви "Кой е по-по-най ", призна, че в случай че се наложи, може да работи и нещо напълно друго, с цел да може да изкарва прехраната си.

"Мога да работя и друго - в случай че някой търси стругар, дано ми се обади. В учебно заведение имах шестица по шлосерство и съм доста добър! Ще нарязвам арматури, в случай че се постанова. Мога и като защита на обект да работя - неприличен труд няма. Като някои пенсионери ще си облека една униформа и ще се подкрепям по през целия ден ", съобщи пред "България Днес " артистът, като признава, че в пандемията много време е прекарал у дома и ще отнеме време, до момента в който се върне в остарелия темп на работа.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР