Нарочно се държа по този начин посланик Митрофанова, провокативно. Това

...
Нарочно се държа по този начин посланик Митрофанова, провокативно. Това
Коментари Харесай

Надежда Нейнски: България трябва да изпрати военна помощ на Украйна

Нарочно се държа по този метод дипломат Митрофанова, провокативно. Това става с благословията на Москва. Обявяването и за личност нон грата е последният демарш преди скъсването на дипломатическите връзки. България би трябвало да изпрати военна помощ на Украйна, тъй като войната визира цяла Европа. Това съобщи някогашният външен министър Надежда Нейнса в ефира на Нова телевизия.

По думите ѝ руснаците не са заинтригувани България и Балканите да имат европейско бъдеще.

Нейнски даде образец със Съединени американски щати, които гласоподаваха да се дадат пълномощия на президента Джо Байдън да изпрати военна помощ на Украйна. „ Дори Америка, във връзка с демокрацията, е безусловно единна. България би трябвало да се поучи от това “, изясни тя.

Нейният голям боязън е, че България не заема страната на демократичните страни.

ЕС би трябвало да стане поръчител по осъществявания на договорите, едната страна упреква другата, че не извършва договорите, а Европейски Съюз би трябвало да постави дипломатически старания за връзките си с РСМ.

Що се отнася до военната помощ за Украйна, то всеки един народен представител у нас би трябвало да се дефинира къде стои, разяснява тя.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР