Наркоскандал се разяри между Веселин Марешки и Красимир Каракачанов. Двустранни

...
Наркоскандал се разяри между Веселин Марешки и Красимир Каракачанов. Двустранни
Коментари Харесай

НАРКОСКАНДАЛ ИЗБУХНА МЕЖДУ МАРЕШКИ И КАРАКАЧАНОВ! Двамата се съдят заради обвинения в употреба на дрога!

Наркоскандал се разяри сред Веселин Марешки и Красимир Каракачанов.

Двустранни нападки за взаимозависимост от опиати витаят в медийното пространство от няколко дни. Днес водачът на Вътрешна македонска революционна организация даже разгласи, че си е направил тест за хероин и кокаин във ведомствената ВМА и гордо акцентира в ефира на bTV, че резултатът бил негативен.

Документ, удостоверяващ това, не беше показан.

"Този господин с жълтите панталонки (б.р Веселин Марешки) загатна, че спекулирам с прахообразни медикаменти. Аз съм си направил тест за опиати и ще го осъждам ", закани се водачът на Вътрешна македонска революционна организация пред bTV.

Малко откакто Каракачанов разгласи, че ще си търси правата в съда, Марешки отвърна в типично негов жанр:

"Няма по какъв начин да приказваш такива тъпотии, в случай че не си злоупотребил с избрани хапчета "

BNews напомня, че преди дни водачът на "Воля " приканва "този образец Красимир Каракачанов да мисли, преди да приказва ". Причината беще материал в пресата, че вицепремиерът споделил, че народът не помни всичко след третата ракия.

"Мисленето не е мощната му линия. Поне да мълчи, ясно е, че алкохолът му е доста ", продължи в същия дебелашки звук тогава Марешки. Да спре да си пие праховите хапчета ", сподели в умозаключение той.

Преди минути пък съдружният сътрудник на Каракачанов вицепремиерът Валери Симеонов разгласи, че се казани да скочи от бургаския мост, в случай че Върховния административен съд удостовери решението на миналата инстанция, която анулира решението на кабинета за разширение на ски лифта на Банско.

Очевидно в тази коалиция има някакъв военачалник проблем и държанието на съставляващите стартира да излиза отвън границите на естественото. Притеснени консуматори започнаха да разясняват обстоятелствата и да задават своите въпроси. Ето и един от тях:

Valeri Tarandov

Единият вицепремиер си правел проби за опиати, другият щял да скача от мост с релса на врата... Това обикновено ли е?
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР