Наркодилър влиза зад решетките за 3 години и 8 месеца.

...
Наркодилър влиза зад решетките за 3 години и 8 месеца.
Коментари Харесай

Наркодилър влиза зад решетките за 3 години и 8 месеца

Наркодилър влиза зад решетките за 3 години и 8 месеца.

Той е упрекнат за придобиване, държане и разпространяване на наркотични субстанции и прекурсори при изискванията на рисков рецидив, оповестиха от пресцентъра на Апелативната прокуратура във Варна.

Мъжът се признал за отговорен, като като се изключи че ще лежи в пандиза, той ще би трябвало да покрие и разноските по делото в размер 1979 лв..

Христо Смилов бил деен участник в производството и разпространяването на дрога във Варна, за което е осъждан неведнъж, в това число и дейно.

На 19 април 2016 година полицията засякла мъж от Белослав, за който разполагала с информация, че е лице от дейния престъпен контингент. При осъществения обиск бил открит синтетичен опиат „ пико “, прикрит в мобилния му телефон. При разпита станало ясно, че опиатът е получен от Христо.

Полицейските чиновници подхванали инспекция в дома на арестувания под домакински арест обвиняем и в пространствата, които употребил във входа като спонтанна лаборатория за синтез и приемане на синтетична дрога.

При влизането на полицейските чиновници в дома му Христо изхвърлил през балкона на жилището пакет. В помещение на стълбищната площадка, подпокривното пространство и асансьорно помещение на входа, в който живее Христо, са открити и конфискувани голям брой предмети и вещества за произвеждане на синтетични опиати, две електронни везни, колби и други

Одобреното от Варненския областен съд съглашение е дефинитивно.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР