Нарицателното кифла присъства в речника на почти всеки българин. Тук

...
Нарицателното кифла присъства в речника на почти всеки българин. Тук
Коментари Харесай

Тези 5 зодии са най-големите кифли

Нарицателното " кифла " участва в речника на съвсем всеки българин. Тук не приказваме за обичайния български десерт с мармалад, а за, към този момент трансформиралото се в обичайното, българско държание на избран вид дами.
Ето кои са най-големите кифли измежду зодиите:
БЛИЗНАЦИ
Има си по един тоалет за всяко въодушевление. Всъщност, май по два, тъй като дамата Близнаци обича да купуват от всичко по две. Притежава изтънчен усет за цветовете и сортира нежни, въздушни материи като шифон и тънък памук. Пада си по чанти, гривни, слънчеви очила, пръстени и други украси. Има аксесоари даже за фитнес екипа. Винаги е на стилната вълна – знае най-новите трендове, коя звезда какво носи, кой е “писъкът ” на сезона. Но облеклата си съчетава, както ѝ хрумне сега. Резултатът от време на време е страховит, в други случаи – не толкоз. Дали може да е кифла? Ако ѝ скимне – да. И до момента в който ѝ омръзне. Оценка по кифломера – 4.
ДЕВА
Девите са минималисти в облеклото. Ако забележите Дева, цялата в пухчета и блестящи камъчета, значи нещо са ѝ объркали рождената дата в свидетелството. Те обичат стилни облекла с изчистени линии и нормално не се водят по стилните прищевки. Но и не изостават, тъй като ненавиждат да се отличават внезапно от близките.

Вкусът на Девата е безукорен, даже когато си пада леко екстравагантна. Доста е суетна, което не си проличава, в случай че човек съди по самоуверената ѝ грациозност. Пазарува сама, тъй като даже приятелките ѝ мъчно устоят на придирчивостта ѝ. Не си пада по бижутата и аксесоарите. Въпреки голямата си суетливост стига едвам до оценка 5 по нашия кифломер.
СКОРПИОН
Господарката на карнавалите – дамата Скорпион, един ден може да е боядисана като индиански водач, на идващия – напълно без грим. Дотолкова безапелационна е в другите си стилове, че човек мъчно може да се ориентира коя е същинската ѝ същина. Не следва модата – модата следва нея.
Никога не пазари напосоки. Купува единствено това, което ще ѝ свърши работа за съответна цел. Може да даде безумно доста пари за яке, а под него да постави потник за 3 лева от сергия. Ще видите Скорпионката да се прибира с окъсани кецове и остаряла раница и да излиза няколко часа по-късно, издокарана и прелестна като богиня. Не става за кифла, прекомерно е непостоянна. Оценка 3.
СТРЕЛЕЦ
Жената Стрелец е дивото дете на зодиака. Най-тактично би било да кажем, че стилът ѝ е еклектичен. Тотално несъответстваща е в множеството случаи, само че не тъй като не може да се облича добре, а тъй като пет пари не дава. Тя е момичето, което се излежава край първокласния плувен басейн в гимнастическо трико, тъй като не е съумяла да си откри банския.

Ще я видите да обикаля по улиците, облечена като клошар, тъй като по този начин ѝ е по-добре. Идеята ѝ за положително облекло е събрана в една дума – комфортно. Памук, лен и вълна са обичаните ѝ материи. Носи се спортно, рядко поставя грим или бижута, само че знае по какъв начин да се издокара и да се трансформира в неотразима хубавица. Кифломер – 1.
КОЗИРОГ
Скъпи бижута, часовник, колан, чанта, обувки. Елегантни и маркови облекла. Това е визитната картичка на дамата Козирог, нейното лице за пред хората. Може да има три бижута, само че те ще са стилни, безбожно скъпи и качествени. Гардеробът й постоянно е нищожен, само че в него всички облекла са съчетани съвършено, като че ли са свалени от витрината на изтънчен магазин. Има дрехи за всеки случай – спортно, служебно и публично. Колкото е прецизна в облеклото, дамата Козирог си има една слаба линия – косата. Вихрената прическа, постоянно всеки месец в друг цвят, е единствената полуда, която тази прецизна дама си разрешава. Пазарува точно, по азбучник, като си прави отметки. Би се пазарила най-безсрамно за цената, в случай че счита, че е прекомерно висока. Не би дала пари, за „ капризи “ като спа и козметичн и процедури, само че би се зарадвала на подобен подарък. Ако счита, че има потребност да се държи като кифла, ще го направи. Така че оценката й е 6 от 10 вероятни точки по нашия кифломер.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР