Наричат содата за хляб “медицинско чудо, защото има много приложения

...
Наричат содата за хляб “медицинско чудо, защото има много приложения
Коментари Харесай

Има я във всеки дом, а не знаем, че е истинско медицинско чудо

Наричат содата за самун “медицинско знамение ”, тъй като има доста приложения и доста изгоди за здравето.

Тя е елементарно налична и в националната медицина е добре позната като естествено средство за лекуване.

Содата е потребна при необятен набор от болести.

Съществуват повече научни доказателства, че содата без алуминий може да се трансформира в първично и универсално лекарство за необятен кръг от болести. Някои проучвания настояват, че тя може да се употребява от лекуване на гъбични болести до възстановяване на положението на рак и диабет. Ето за какво някои специалисти имат вяра, че тя би трябвало да бъде част от лекуването на доста от заболяванията през днешния ден.

Какво е позитивното влияние на натриевия бикарбонат без алуминий?

Милиони хора по света употребяват този натурален лек във водата за пиянство, за профилактика или лекуване при клинична ацидоза – позната като “киселини в стомаха ”.

В редица развити страни от Европейски Съюз онколозите постоянно употребяват содата в продължение на десетилетия, с цел да понижат токсичното влияние на химиотерапията и облъчването.

Какво се случва в тялото, когато приемате сода за самун?

Всички биохимични реакции, които се случват в клетките на нашето тяло, зависят от цената на рН. Колкото по-ниска е рН цената на тялото, толкоз по-голям е казусът за клетъчната физиология. Някои от аргументите за ниски или кисели стойности на рН са:
– постоянно приемане на синтетични медикаменти
– диета, основана на храни, които предизвикват киселинност в организма
– стрес
– изложение и струпване на негативни страсти

Всички тези аргументи могат да доведат до съществени здравословни болести – рак, кандидоза, сърдечно-съдови болести, диабет, остеопороза, язва на стомаха.

Тялото ни работи най-добре в алкална среда. Чрез приемане на сода бикарбонат без алуминий, ниската стойност на рН се обезврежда, т.е. в клетките се открива рН-равновесие. Тя уголемява кръвоносните съдове и подтиква отделянето на О2 в тъканите, като по този метод покачва цената на рН.

По-високата рH стойност на урината предотвратява кристализацията на пикочната киселина в пикочния канал, а това оказва помощ против редица последици, като диабет, сърдечни болести, инфаркт, подагра, камъни в бъбреците и други Счита се, че едновременният банкет на натриев бикарбонат и магнезиев хлорид оказва помощ при лекуването на сърдечни болести, неврологични болести и по-тежка форма на грип. Някои откриватели настояват, че взаимният резултат от тези две субстанции дейно отстранява токсините и киселините от клетките, тъканите и органите.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР