Наричат го ловецът джентълмен“, сводникът на звездите“ и мъжката мадам“,

...
Наричат го ловецът джентълмен“, сводникът на звездите“ и мъжката мадам“,
Коментари Харесай

Скоти Бауърс – сводникът на Холивуд през златния му век

Наричат го „ ловецът благородник “, „ сводникът на звездите “ и „ мъжката мадам “, само че за множеството му другари той е просто Скоти. За някои неговата специалност може да наподобява мощно неприемлива, само че за Скоти Бауърс това е доста повече от работа – това е предопределение. По време на Златния век на Холивуд, Бауърс прекарва съвсем целия си живот уреждайки полови връзки със тайните хомосексуалисти измежду звездите по това време, изграждайки си близки другарства с едни от най-известните имена в историята на американското кино и създавайки среда на толкоз свободна половост, че би предиздвикала даже днешните либерали да се изчервяват.

Джордж Албърт Бауърс стартира живота си на 1 юли 1923 година в Отава, Илинойс. Израснал по време на Голямата меланхолия с брат две години по-голям и сестра с две години по-малка, Бауърс разказва детството си с пасторална носталгия. Той даже си спомня с трогване техните съседи в документалния филм от 2017 година „ Скоти и тайната история на Холивуд “. Това е макар обстоятелството, че главата на фамилията го малтретира полово доста пъти.

След завръщането си в Съединените щати, Бауърс се „ ъпгрейдва “ (по личните му думи) в Холивуд, Калифорния.

Личният му живот е изпълнен с възходи и падения. Той разказва събитията през 40-те, 50-те и 60-те години на предишния век като някои от най-щастливите моменти в живота му. Но тези години на полова независимост са прекъсвани няколко пъти от мощна тъга. През 1945 година той губи по-големия си брат, който умира в борба през Втората международна война.

 Greer teresa pidgeon miniverpic

Уолтър Пиджън

Кариерата на Скоти Бауърс като сводник стартира на бул. Холивуд през 1946 година На първия му ден като чиновник в бензиностанция Richfield Oil, холивудският продуцент Уолтър Пиджън стопира до колонката му. Пиджън го попита какво прави хубав юноша като него там. Той също по този начин загатва какъв брой хубаво би било подобен човек да пристигна да се топне в басейна му.

Доста скоро Бауърс към този момент „ въртеше проститутки “ на цялостен работен ден на гарата с екип от някогашни военни за защита. Той има каравана зад гарата с две кревати разграничени от завеса по средата. И защото Бауърс не пропуща бизнес опция, той усъвършенства и банята, където пробива дупка под тоалетната хартия, за по-воайорските му клиенти.

Той също по този начин прави доставки по домовете, снабдявайки някои от най-откачените празненства в разцвета на Холивуд с млади мъже и дами. Подобно на заглавието на автобиографията му, бизнесът му в действителност включва цялостно обслужване.

Клиентелата на Бауърс излиза отвън тесния кръг на холивудските крале и кралици, и включи действителни крале и кралици (или най-малко бивши): Уолис Симпсън и принц Едуард, херцогът на Уиндзор. Според Бауърс те наемат стая в хотел Бевърли Хилс за една седмица и приемали от него мъже и дами, по двама или трима едновременно – млада жена за Уолис и млад мъж за Едуард.

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР