Наред със сезонните ярки цветове като наситено кафяво и слънчеви

...
Наред със сезонните ярки цветове като наситено кафяво и слънчеви
Коментари Харесай

Какъв цвят на косата трябва да пробваш този сезон според зодията

Наред със сезонните ярки цветове като наситено кафяво и слънчеви отражения, зимата извежда на напред във времето вълнуващи нови цветови трендове , в това число платинени опали, ледено синьо и доста други. Избирането от толкоз доста съвременни трансформации на косата може да бъде объркващо, само че не се тормозете. Вместо това, оставете вашата зодия и екип първокласни специалисти по боядисване на коса да ви водят.

Независимо дали верният ход е да се откроите от тълпата като безспорен Лъв или да запазите къса прическа като на Дева, има зимна наклонност за косата за сезон есен/зима 2022, която е написана в звездите тъкмо за вас!

Elite Daily се свърза с Джейми Уайли, артистичен шеф на Pureology, и Лорена М. Валдес, колорист в Maxine Salon, с цел да съчетаят вашия знак с новия зимен цвят на косата на вашите фантазии. Техните експертни препоръки се основават на най-новите отчети за трендовете и характерностите на всека от зодиакалните знаци. Прочетете, с цел да откриете вашия съвършен зимен цвят на косата съгласно вашата зодия!
 Перфектният зимен цвят за косата ти съгласно зодията  Перфектният зимен цвят за косата ти съгласно зодията  Перфектният зимен цвят за косата ти съгласно зодията  Перфектният зимен цвят за косата ти съгласно зодията
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР