Нареченият от Димитър Бербатов мой брат от друга майка френски

...
Нареченият от Димитър Бербатов мой брат от друга майка френски
Коментари Харесай

Братът на Бербатов от друга майка псувал на майка


Нареченият от Димитър Бербатов " мой брат от друга майка " френски бранител Патрис Евра стана печално прочут преди мача от Лига Европа сред Олимпик Марсилия и Витория Гимараеш.

36-годишният французин, който се бори с расовите предубеждения, се сби по време на загрявката с почитатели от Марсилия и получи червен картон още преди мачът да е почнал. Евра упрекна почитателите за случая, само че и те не му останаха длъжни, като описаха своята версия за случая пред Радио Монте Карло.

" По време на загрявката започнахме да се закачаме с Евра във връзка формата му в последните мачове. Нападателите упражняваха удари към вратата, а неизвестно за какво и Евра се включи в заниманието.

Той обаче не целеше вратата, а почитателите по трибуните. Едва ли за един експерт, въпреки и бранител, е мъчно да уцели вратата. При един от следващите му шутове топката уцели наш другар в главата. След това той стартира да ни наскърбява. Така стартира всичко.

Атмосферата се нажежи. Не мога да го изтъквам, само че в думите му се съдържаха обидни закани към нашите майки. Това ни предизвика да му потърсим сметка. Не извинявам нашето държание, само че това, което той направи - да ритне в главата един от нас, е непростимо. Той няма повече място в Марсилия ", споделя последовател с името Вилям.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР