Напусналите Има такъв народ депутати Светлин Стоянов и Деян Петков

...
Напусналите Има такъв народ депутати Светлин Стоянов и Деян Петков
Коментари Харесай

Отцепници от ИТН готови на полиграф, че не са купени

Напусналите " ИТН " депутати Светлин Стоянов и Деян Петков оповестиха, че освен не са вземали пари, с цел да го създадат и да поддържат " Продължаваме промяната ", само че са подготвени да минат на полиграф, с цел да потвърдят всяка своя дума.

" Всичко, което ще кажа в това студио, съм подготвен да мина полиграф. На мен господин Кирил Петков не ми е звънял. Решението съм си взел самичък ", съобщи пред Нова телевизия Светлин Стоянов, който до момента е бил и регионален координатор на Има Такъв Народ за Русе.
 Деян Петков Деян Петков
Оказа се, че регионалните координатори на Има Такъв Народ към този момент са минавали проби на полиграф, с цел да потвърждават преданост към партията на Слави Трифонов. " Относно измяната желая да кажа, че всички минаха полиграф и тест за преданост. Аз минах теста с висока оценка ", сподели Стоянов.

" Аз съм един от хората, които се явиха на кастинг през 2018 година За целия този интервал съм виждал Слави Трифонов най-много 4 пъти ", добави той.

И двамата депутати бяха безапелационни, че не са получавали телефонни позвънявания от премиера Кирил Петков.

" При мен всичко е въпрос на неприятно отношение. Аз съм задоволително кардинален човек, не мога да бъда платен, не мога да бъда изнудван”, съобщи Деян Петков. " Моя телефон освен, че го няма Кирил Петков, само че го няма и Слави Трифонов”, добави Петков.

На въпроси за съгласуваност сред Слави Трифонов и Орлин Алексиев, Светлин Стоянов разкри обстоятелства, които бил научил преди 3-4 месеца. " След изборите за 45-ото Народно заседание господин Николай Радулов беше определен от 23 МИР. Накараха го да се откаже. Оказа се, че на негово място влиза господин Адемов, който е непосредствен с господин Алексиев. От Благоевград влезе господин Георги Попов, който също е непосредствен до господин Алексиев. В момента е назначен в Министерство на регионалното развитие ", съобщи Стоянов.

" Абсолютно в никакъв случай не съм виждал господин Слави Трифонов, като имате поради, че аз съм от началото и от родния му град. Аз не горя и от предпочитание. Аз просто бях един от многото хора, които изкаха да изчегъртат модела " ГЕРБ ". Отидох без да познавам никого ", съобщи Деян Петков.

Той разгласи, че разликата с обещанията е станала ясна още с влизането в Народното събрание, когато им е втълпявано, че " ние сме висококвалифицирани натискачи на копчета, които нямат право да мислят, а би трябвало да показват волята на един човек ".

Допълнението било: " На който не му харесва, може да си вземе " многоточието " под мишница и да върви на " многоточие ", сподели с прикриване на нецензурните думи той.

" Аз не мога да бъда платен, не мога да бъда изнудван. Използвам момента да почертая, че в Плевен постоянно сме имали най-високи резултати дружно с Русе. Аз съм излизал с лицето си пред всички. Винаги намерено. Лицето ми е било на всички места. Затова в този момент съм задължен да кажа истината, с цел да оправдая доверието на хората ", сподели още той.
Oтносно ролята си на самостоятелен народен представител Петков съобщи: " Ще гласуваме по съвест, тъй като към този момент сме задоволително свободни, с цел да вземаме решения. За нас политиката е на първо място свободна воля, а не волята на един човек. Нямаме никакви ангажименти с никого. "
" Аз ще гласоподавам държавното управление да остане ", сподели Светлин Стоянов
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР