Напушен ли е? Пиян ли я? Този нормален? Това са

...
Напушен ли е? Пиян ли я? Този нормален? Това са
Коментари Харесай

Дано не яде бой от Кирил! Цяла България се подиграва на нелепия клип с министъра на културата

Напушен ли е? Пиян ли я? Този естествен? Това са може би най-честите реакции, след се изгледа клипчето на министъра на културата Атанас Атанасов.

" WTF? Министърът на културата мощно пийнал си прави видео селфита и ги пуска в пространството! Абе каква е тази насмешка, бе? Що за пренебрежение към институцията? Що за парадокс е това! Разбирам, че в Политическа партия сте събрани от прът и въже, но някакво обикновено възпитание би трябвало да има! ", написа журналистката Татяна Кристи.

" Ех, Веждичката и Банов на по бутилка водка даваха конференция, а тоя от една марихуана ще се разпадне. Ами това е неналичието на опит ", споделя пък музиканта Венци Мицов.

" Не просто не е смешно, не е и тъжно към този момент. Страшно е и злокобно! Правителството изпраща пагубни сигнали, че е пасмина от детски, полуграмотни, неспособни, обезверени парчета от потъващия транспортен съд на смяната. Затова ли бяхме по площадите?! Това ли е чегъртането, с цел да се покаже изпод още от същото. Само от вчерашния ден ми настръхва косата…

Едно напушено хлапе си играе на министър, до момента в който хората на изкуството у нас мизерстват! ", споделя Ирина Асиова-Диамант.

Бившият здравен министър Костадин Ангелов написа следното във Facebook: 

" В студентските години, когато се събирахме, имахме един другар, който отговаряше за веселието на нашия дребен колектив. Кръстихме го отговорник " банкети и карнавали ". Малко по-късно на смешка се обръщахме към него с " Г-н министър на културата... " Неговото име е Явор. Явор е доста занимателен човек. 

Завърших медицина и почнах работа в Шокова зала. Доведоха ми едно младо момче в безсъзнание. Притесних се доста. Почнах да се суетя и чудя какво да направя. Д-р Манов (възрастен и умел сътрудник, неврохирург. Мир на праха му.) пристигна при мен и незабавно погледна зениците и сподели: Това е опиоидна интоксикация, т.е. младото момче се беше надрусало с опиати. 

Никога няма да не помни тези зеници, така наречен точковидни зеници. 

" След като изгледах клипчето с Министъра на културата Наско и се загледах в очите му, незабавно си спомних случая с младото и надрусано с опиати момче.  Професионално деформиране.  Жалко за културата, тъпо и за министъра на културата. Дано не яде на следващия ден пердах от Кирил (б.р - Кирил Петков) ".

Филип Авромов пък направи и видео подигравка на клип с Атанасов.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР