Напук на вълната назначения на млади гурута на атаката, Денвър

...
Напук на вълната назначения на млади гурута на атаката, Денвър
Коментари Харесай

Напук на тенденцията: Денвър си харесаха ветеран на защитата

Напук на вълната назначения на млади гурута на офанзивата, Денвър си харесаха за треньор човек с очебийно отбранителна история. Навършващият 61 през август Вик Фанджо ще размени уволненият след едвам два сезона отпред на „ мустангите” Ванс Джоузеф. Това е първото предопределение на ветерана като треньор след 32 сезона в НФЛ.

Фанджо дебютира като отговорник за лайнбекърите на Ню Орлийнз през 1986 година, където остава до 1994 година Под негово управление „ светците” стават първия и до момента единствен тим в историята на Лигата с четирима играчи на този пост селектирани за едно издание на „ Про боул”. Групата, станала известна като „ Патрулът на закрито”, включва Рики Джаксън, Вон Джонсън, починалия Сам Милс и Пат Суилинг.

Фанджо е първият в историята на Каролина координатор на отбраната, щато още във втория му сезон „ пантерите” играфа край на конференцията. След това дава отговор за защитата на Индианаполис (1999 – 2001), Хюстън (2002 – 2005) и Балтимор (2006 – 2009). След година в колежанския Станфорд Фанджо последва Джим Харбо в Сан Франциско (2011 – 2014), с които бе на Супербоул XLVII. Последните четири сезона той бе координатор на отбраната на Чикаго, с които приключи №1 по ефикасност през 2018 година
Според медиите в Съединени американски щати Фанджо ще получи като отговорник в нахлуване Гари Кубияк, който се завръща след две години непринудено отшелничество. Радиостанция в Чикаго обаче хвърли бомбата, потвърждавайки, че целият му щаб ще бъде назначен от Джон Елуей. А от Фанджо ще се желае да държи отбраната под надзор, да е дисциплиниран и да не опонира на генералния управител.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР