Напук на 83-годината си възраст, Лили Иванова се показа в

...
Напук на 83-годината си възраст, Лили Иванова се показа в
Коментари Харесай

Лили пя с ултракъса рокля на концерта си в „Арена София”

Напук на 83-годината си възраст, Лили Иванова се появи в зашеметяваща форма на концерта си в зала „ Арена София ” в неделя. Естрадната примадона заложи на ултракъса черна рокля за спектакъла, който изнесе пред 15 000 души екзалтирана аудитория, претъпкала залата до краен лимит.
Докато подскачаше на някои от по-динамичните си песни, рокличката се набра и стигна съвсем до гениталиите й. Лили обаче не се смути изключително, а понякога я придърпваше надолу. Оказа се, че тоалета е от новата сбирка на една от най-известните френски фешън къщи и е доставен дни преди шоуто . Цената на дръзката къса рокличка, подобаваща повече за ученичка, е над 3000 евро.

Този път концертът на звездата беше по-кратък от нормално. Спектакълът продължи към час и половина, без доста бисове и без дежурните майтапи, които другояче по традиция иконата на поп музиката пуска сред частите. Лили пя напълно онлайн с съвършените си музиканти. Личеше си, че изпълнителката е напрегната. Тя съумя да се отпусне чак на финала, когато изпя и последната ария. Доста от феновете обаче се оплакаха от неособено положителното озвучаване в залата, както и от това, че съвсем не са виждали любимката си на голямата сцена. През цялото време тя гледаше не публиката, а листа, на които са написани текстовете на частите й, с цел да не не помни думите.

Най-голямото и обичано име в българската поп музика показа тъкмо 16 песни, които бяха самобитна разходка из цялата й над 60-годишна креативна кариера. Концертът стартира с най-новото от репортера на Лили – „ Без надзор “, „ Чуй душата ми “, „ Животът “. Последва „ Студ “ – ария от 1989 година, която звучи в нов аранжимент, както и „ Ако спра да обичам “. След „ Искам те “ залата към този момент беше на крайници и аплодираше „ Този свят е жена “, „ Невероятно “, „ Бурната река “.

След осъществяването на един от най-големите си шлагери от последните 15 години – „ За тебе бях “, Лили сподели: „ Аз попях много, само че да забележим дружно какво ще създадем “. Цялата зала в хор пееше „ Щурче “, „ Детелини “, „ Панаири “, „ Предупреждение “ и „ Ветрове “ – още една обичана на българите ария, която се връща в концертния репертоар на Лили с ново звучене, със соло цигулка. „ Присъда “, песента, в която Лили Иванова пее „ Последната ми дума ще е ария “, постави финалната точка.

„ Благодаря ви от цялото си сърце. Искам единствено да ви кажа, че когато преди време имах опция да отпътува и да не се върна, избрах да остана в България и не скърбя. Обичам ви “. С тези думи приключи кулминационният концерт от националното турне на Лили. Ни в чеп, ни в ръкав на финала се появи Кубрат Пулев, който й подари копие от Тракийското златно богатство. Явно Пулев желае да натрупа рейтинг на гърба на естрадната фаворитка, разясниха недоволни фенове.

Певицата е изкарала рекордни пари от спектакъла, демонстрират изчисленията. По най-груби сметки, от шоуто тя е спечелила близо 2 милиона лв.. Най-евтините билети бяха по 60 лв., а най-скъпите удариха 250.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР