Напрежението в предаването „На кафе” може да се реже с

...
Напрежението в предаването „На кафе” може да се реже с
Коментари Харесай

Гала: Не искам Ева Веселинова в На кафе - slava.bg

Напрежението в предаването „ На кафе” може да се реже с нож дни преди лятната почивка на екипа. От юли Гала разпуска хората си, а съгласно слуховете, с една от колежките се надява в никакъв случай повече да не се види. Това е „ господарката на ефира” Ева Веселинова, научи HotArena.

В Нова телевизия от дълго време се клюкарства, че Гала недолюбва своята „ панелистка” Ева. В последните дни обаче тя мъчно прикрива антипатията си даже в ефир. Във вторник напрежението мазета в спор дали за Веселинова е значимо непознатото мнение. По-младата русокоска разгласи, че пет пари не дава какво мислят другите за нея. Докато Гала, подкрепяна от най-големия си почитател – Юлиан Константинов, се наостри против нея, че лъже. Очевидната неприязън, ориентирана против господарката на ефира, не остана скрита за феновете. Те от дълго време са забелязали, че Гала и Ева наподобяват на два остри камъка, които мъчно мелят брашно дружно. Но този път неприязънта на главната водеща към по-младата колежка мазета с цялостна мощ.

Според клюката, след ефир Гала е била като буреносен облак. На Ева не обелила и дума, подминавайки я като част от мебелировката. А пред по-близките си сътрудници се разкрещяла, че не желае Веселинова в екипа си наесен. Звездата на Нова тв от дълго време се опитвала да я изрита от ефира си, само че рейтингът на Ева бил задоволително висок, с цел да ѝ подсигурява място на екран, написа Уикенд.

Проблемът сред Гала и Ева надалеч не се заключвал до разногласието дали някоя от тях се интересува от непознатото мнение. Гала извънредно доста се дразнела от упоритостите на своята колежка, а още повече – от самочувствието ѝ, което никога не е без покритие. От всички, които са били спрягани през годините като възможни наследници на русокоската от Плевен, Веселинова има най-големи шансове да я засенчи. В обществените мрежи да вземем за пример тя има повече почитатели даже от звезда като Владо Карамазов. Това дразнело Гала извънредно доста на фона на личния ѝ рейтинг, който непрестанно пада. В същото време профилите на Ева преливат от рекламни фотографии, за които тя прибира апетитни възнаграждения. Сред клиентите ѝ са българска фешън марка, туроператорска организация, издателство, магазин за козметика, фитнес зала и други Докато Гала популяризира само личния си козметичен артикул, за който се приказва, че не се продава добре. Това вбесявало главната водеща на „ на кафе”.

Притеснението на Гала не идвало от страхове, че Ева може да я измести като съществена водеща на „ На кафе”, настояват осведомени. Звездата била сигурна, че до момента в който предаването съществува, точно тя ще е негова водеща. Но ревнувала и завиждала на младостта и упоритостта на колежката си. Нахаканата Ева толкоз доста я дразнела, че Гала не желала да я вижда в студиото си след края на лятото и считала да отнесе това свое отвращение до най-високо равнище в малкия екран. За нейно страдание обаче, най-вероятно ще ѝ се постанова да продължава да дели ефир с Веселинова най-малко до момента в който за по-младата русокоска не се откри друго шоу, в което да свети.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР