Напрежението в българското общество започна от 2020 г. с нагнетяване

...
Напрежението в българското общество започна от 2020 г. с нагнетяване
Коментари Харесай

Радомир Чолаков: При това управление във всеки сектор има система от грешни решения

" Напрежението в българското общество стартира от 2020 година с нагнетяване на систематична, методична, истерична ненавист против една политическа партия и против нейното управление. 2021 година мина под знака на раздробяване на парламенти, на такива количества обиди сред политически сили и политици, които не сме чували в живота си през последните 30 години ". Това разяснява в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия Радомир Чолаков от ГЕРБ-СДС. Голямото предизвикателство пред всеки, който взе участие в политиката, е по какъв начин да стартира това нещо да се преодолява, счита той.

Чолаков се базира на социологическите изследвания, че губят доверие политическите сили, които се упражняват в реториката на омразата. И това е явен сигнал какво българите не желаят. " Колкото по-бързо това държавно управление падне, толкоз по-добре за страната ", акцентира Чолаков.

И уточни, че освен това ръководство във всеки бранш има система от неверни решения, които ще довеждат до в колапс. " И колкото по-бързо този колапс бъде предотвратен, толкоз по-добре за страната ", безапелационен е той.

По отношение на метода на страната към бежанците до момента депутатът от ГЕРБ изрази мнението си, че това е следващият грамаден неуспех на това държавно управление. По думите му то не схваща смисъла на директивата за краткотрайната протекция и че най-важното е интеграцията.

" Това, което държавното управление направи с бежанците, е изолираност ", сподели Чолаков. Той акцентира, че главната неточност е, че не са присъединили общините, за което депутатите от ГЕРБ са предизвестили.

" Само общината има потенциала да провежда настаняването, заетостта, образованието, детската градина, медицинските грижуи и всичко, което е належащо, с цел да се получи интеграция ", разясни Радомир Чолаков.

Подчерта, че това е пагубен управнически неуспех. По тематиката за Република Северна Македония Чолаков съобщи, че македонският възел е почнал да се развързва при третото държавно управление на ГЕРБ, до момента в който в този момент сме в доста слаба преговорна позиция.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР