Напрежението около желанието на суперзвездата на Хюстън Рокетс Джеймс Хардън

...
Напрежението около желанието на суперзвездата на Хюстън Рокетс Джеймс Хардън
Коментари Харесай

Желанието на Джеймс Хардън да напусне Хюстън е довело до инцидент на тренировката в понеделник

Напрежението към желанието на суперзвездата на Хюстън Рокетс Джеймс Хардън да премине в различен тим е довело до случай в една от тренировките, оповестява " The Athletic ".

Трикратният първенец в НБА е имал голям брой словесни конфликти със съотборници и е хвърлил баскетболна топка към един от тях.

Рокетс стартират сезон 2020/2021 в сряда вечерта вкъщи против някогашния тим на Хардън - Оклахома Сити.
" Следващ въпрос ", сподели Хардън пред кореспонденти, запитан дали драмата с неговата обстановка ще се придвижи в сезона.

Според " The Athletic ", Хардън е имал разгорещена замяна на реплики с Джейшон Тейт на тренировката в понеделник, която е приключила с мятане на баскетболна топка в посока на новобранеца.
Осемкратният участник в Мача на звездите Хардън, който се причисли със седмица забавяне към подготвителния лагер, е прочут със спокойната си персона, тъй че " някои гледат на този случай като на възходящо до нехарактерно равнище на отчаяние, като се има поради неговата моментна обстановка ".
През 11-е си сезона в НБА Хардън има приблизително 25.2 точки, 5.3 битки и 6.3 асистенции в 833 мача в кариерата. Той прекара първите си три сезона с Оклахома Сити, откакто беше определен под номер 3 в Драфта за 2009 година.

Спечелвайки третата си поредна купа, Хардън записа приблизително 34.3 точки, 6.6 битки и 7.5 асистенции в 68 мача през предишния сезон.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР