Напрежение заради забавения строеж на стадиона на Ботев Пловдив. Феновете

...
Напрежение заради забавения строеж на стадиона на Ботев Пловдив. Феновете
Коментари Харесай

Феновете на "Ботев" се срещнаха с кмета на Пловдив, но не отмениха протестното пиене на кафе

Напрежение поради забавения градеж на стадиона на " Ботев " Пловдив. Феновете организираха двучасова среща с кмета и изпълнителя на обекта, само че не анулираха оповестеното за на следващия ден протестно пиянство на кафе пред общината.

След срещата последователите на " канарчетата " отхвърлиха коментар. Местната власт изрази удивление от желанието им да пият кафе пред общината в сряда от 18.00 часа.

" Няма неприятно – безмълвно кафе... Всеки има право да избира. Аз тука чух, че мол щяло да има. Как ще има мол?! Това е реликва. Изненадах се доста! ", разяснява кметът на Пловдив Здравко Димитров.

Архитектът на стадиона уточни, че оборудването ще одобри мачове най-рано идната пролет. " Това, което може да се свърши през днешния ден, не го оставяме за на следващия ден. Знаем доста добре високия публичен интерес за това оборудване в целия град. ", съобщи Илиян Филипов - шеф на фирмата-изпълнител.

Оказва се, че закупените през 2014 година близо 18 хиляди седалки са към този момент негодни, а новите ще костват най-малко милион и двеста хиляди лв..

Възстановяването на тревното покритие ще изисква сред 80 и 100 хиляди лв.. Допълнителните средства би трябвало да бъдат гласувани от общинския съвет. Обществената поръчка за тях може да бъде обжалвана и стадионът да остане мираж дълго след пролетта на идната година.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР