Напрежение в Петрич - тази вечер жители организират протест срещу

...
Напрежение в Петрич - тази вечер жители организират протест срещу
Коментари Харесай

Напрежение в Петрич след като бизнесмен беше пребит до смърт

Напрежение в Петрич - довечера поданици провеждат митинг против експанзията. Поводът е гибелта на локален предприемач. Мъжът издъхна откакто беше грубо пребит пред заведение в града.

В утринните часове на 23 май в Петрич зародил спор сред две компании. Самуил Кацарски, който става очевидец на протичащото се, се опитал да предотврати ескалацията на напрежението. Младежите почнали да го удрят и той паднал на пешеходна пътека, където го разкрил Христо Гецков.

Аз чух всякакви обиди, удари и отидох да ревизира какво става, и към този момент видях индивида прострян на земята. Той беше в безсъзнание, имаше доста загуба на кръв, беше си глътнал езика, в доста тежко положение беше, споделя Христо Гецков.

След побоя мъжът изпаднал в кома и е превозен в столична клиника, където е и умрял.

Самуил Кацарски е един от известните предприемачи в Петрич, притежател е на оранжерия и цветарски магазин. Хората го дефинират като ухилен и сърдечен човек, поради което всички са потресени от случилото се.

За побоя са арестувани двама мъже – на 24 и на 27 години. Повдигнати са им обвинявания за причиняване на междинна телесна щета.

Близките на починалия мъж към момента не са решили дали ще имат някакви искания към тях.

Ние имаме вяра в цялата правосъдна система. Надявам се да мине всичко както би трябвало и да си получат наказването, сподели Страхил Кацарски – брат на умрелия Самуил Кацарски.

От Апелативна прокуратура споделиха, че ще се извърши аутопсия на тялото на умрелия, а към този момент са разпитани очевидци, осъществени са разпознавания, изискани са видеозаписи. Назначени са видеотехническа и лицевоидентификационна експертизи.

Репортер: Йорданка Бакалска
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР