Напрежение в парламента. Лидерът на БСП Корнелия Нинова и съпредседателят

...
Напрежение в парламента. Лидерът на БСП Корнелия Нинова и съпредседателят
Коментари Харесай

ФУРИЯ! Корнелия разтресе парламента, атакува Христо Иванов: Обричате ни на несигурност

Напрежение в Народното събрание. Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов си размениха реплики, до момента в който се водят дебатите по закриването на „ Държавната петролна компания “.
Нинова съобщи, че час и половина две десни партии губят времето на Народното събрание да се карат коя е по лява.
„ Ние сме „ за “ да се развива държавната благосъстоятелност. За късото време, в което работихме доказахме, че държавните предприятия могат да работят и да носят облага “, показа тя.
„ Искам да обърна към господин Иванов. Сутринта говорихте съществено, че желаете да вършиме Конституция с тези хора ли, време е да измененията желанието. Конституция ли ще вършиме, вие не може да решите един не толкоз сложен въпрос. Вие обричате България на неустановеност. Това е държавно управление на омертата, страха и имунитетите “, акцентира тя.
От своя страна Христо Иванов изрично акцентира, че ще трансформират Конституцията, тъй като би трябвало да се случи това нещо, съобщи „ ДарикНюз “.
„ Вие отказахте да се включите, само че се надявам да се промени това решение. Това, че спорим е резултат на политическата обстановка. Щеше да има ред, естетика и добра дисциплинираност, в случай че се позовавахме на омертата “, посочи той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР