Напрежение преди срещата на енергетици и миньори с властта. Протестиращи

...
Напрежение преди срещата на енергетици и миньори с властта. Протестиращи
Коментари Харесай

Напрежение преди срещата: Протестиращите дойдоха в НС, но някои не бяха допуснати

Напрежение преди срещата на енергетици и миньори с властта.

Протестиращи пристигнаха в Народното събрание, само че част от тях не бяха позволени в постройката, демонстрира " Дневник ”.

По думите им най-голямата отстъпка, която са създали, е да дойдат на среща в столицата, макар че упорстваха тя да се организира при блокадите.

На влизане Димитър Манолов от синдиката КТ " Подкрепа ” разгласи, че няма доверие на ръководещите.

" Това е съмнение, което тече най-малко от 2017 година насам и в него няма никой почтен ", съобщи Манолов.

Освен някои протестиращи, публицистите също не бяха позволени на срещата.

" Всички се сплотиха към претенции, които желаеме да бъдат прегледани от националния орган и всичко да става пред камери, цялото общество да гледа. Обещахме на нашите хора, че всичко ще става пред камери. Всеки въпрос в страната би трябвало да бъде прегледан и решен обществено и всеки да знае кой коя позиция е заел. Вече е време разделно и всеки би трябвало да съобщи себе си по извънредно значими национални въпроси, каквито са енергетиката и ориста на цяла България посредством конкурентоспособност на цялата стопанска система ", сподели Стойчо Стойчев от " Мини Марица-изток ".

" Казаха ни, че ще бъдат всички представители на партиите в Народното събрание, а не са. Ако не се случи това, среща няма да има, само че дано да забележим, какво ще стане ", съобщи инж. Любомир Спасов.

На нея се отзоваха представители на ГЕРБ, " Продължаваме промяната – Демократична България ” и Движение за права и свободи.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР