Напрежение и в Димитровград. Стотици работници в завод отказаха да

...
Напрежение и в Димитровград. Стотици работници в завод отказаха да
Коментари Харесай

Напрежение в Димитровград: Работници отказват да влязат в завод без предпазни средства

Напрежение и в Димитровград. Стотици служащи в цех отхвърлиха да влязат да работят поради неналичието на защитни средства.

Цялата първа промяна на предприятието отхвърли да влезе да работи. Причината е, че не са обезпечени защитни средства на хората, които работят вътре. Предприятието въпреки всичко работи, тъй като част от втората промяна пристигна на работа и поточната линия потегли. Хората са недоволни, че работодателят не им е обезпечил защитни средства, а предприятието не е дезинфекцирано.
Снимка: БГНЕС
РЗИ-Хасково, Инспекцията по труда и представители на регионалната дирекция по сигурност на храните направиха взаимна инспекция в завода. Има издадено наставление незабавно да се закупят маски и служащите да са на метър и половина разстояние еди от различен. Здравните управляващи са предписали да бъде осъществена стерилизация на пространствата след привършване на работната промяна в предприятието.
Заради липса на маски: Стачка в димитровградско дружество Във компанията работят към 1700 души
Предприятието работи в понижен състав. Инвеститорът би трябвало да реши дали може да се работи в такива условия.

Коронавирусът и България Кирил Домусчиев е болен от ковид Правната комисия одобри на първо четене ограниченията за изключителното състояние България взе участие в взаимната социална поръчка на Европейска комисия за защитно здравно съоръжение Захариева: Туристическите пътувания би трябвало да бъдат прекратени Най-големите частни лечебни заведения са подготвени да влязат в борбата с COVID-19 При „ работните пчелички “: Борисов инспектира цех за защитни дрехи 85 медици от Втора градска болница в София са подали оставка " Героите на деня ": Хората, които са на първа линия в борбата с COVID-19 Предложение: Да се спрат услугите за настаняване от резидентен вид за възрастни 65-годишен мъж от Кубрат под карантина е напуснал страната Първи болен от ковид в Троян, работил е като ски преподавател в Банско Кънчо Стойчев: Изкарах преди два месеца COVID-19, гадно е, само че минава В Пловдив не са обезпокоени от израелската туристка, дала позитивна проба за COVID-19 в родината си Всекидневна стерилизация на жилищните блокове във Варна поради COVID-19 Блокираните поради COVID-19 в Мароко българи: Страхуваме се от реакциите на локалните хора Корнелия Нинова: Частните и държавните лечебни заведения да влязат в идентичен режим Фандъкова предлага търговците краткотрайно да не заплащат тротоарно право и наеми в София 67 са към този момент инфектираните с ковид у нас Ограничения за пътешестване има в цяла Европа и по света Конвой съпровожда рейсовете, които влизат у нас
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР