Напредва ремонтът на съоръженията по АМ Хемус. В момента на

...
Напредва ремонтът на съоръженията по АМ Хемус. В момента на
Коментари Харесай

Заради ремонтите по АМ "Хемус": Каква ще бъде организацията на движението в следващите дни?

Напредва ремонтът на оборудванията по Автомагистрала " Хемус ". В момента на автомагистралата се обновяват пет виадукта - при 19-и км, 35-и, 36-и, 37-и, 51-ви, както и тръбата за София на тунел " Витиня ", оповестиха от Агенция " Пътна инфраструктура ".

За облекчение на пътуващите в петък и събота в правите с ремонт на автомагистралата ще има две ленти за пътуващите за Варна и една за София, а в неделя и понеделник - надлежно две за София и една за Варна. 

На мостовите уреди на " Хемус ", които не са обновявани от построяването им през 80-те години, се прави ремонт на пътната част и стълбовете. Предвидено е полагане на нова асфалтова настилка, нова хидроизолация, както и модерни системи за пътна сигурност. Стълбовете и фундаментите на виадуктите се усилват с нови бетонови кожуси, усъвършенства се противоземетръсната резистентност.

На виадуктите " Потоп " /19-ти км/ и " Коренишки дол " /36-ти км/ следва построяването на нова хидроизолация, нов асфалт и осигурителни системи за сигурност. При 51-ви км продължава работата по долното строене, без това да затруднява придвижването.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР