Направо прекали Даяна, Даяна разочарована че на Петър му писала

...
Направо прекали Даяна, Даяна разочарована че на Петър му писала
Коментари Харесай

Аз харесвам Даяна от „Фермата“, напук на злобата

" Направо прекали Даяна ", " Даяна разочарована че на Петър му писала жена. Що за отпадък си ти ма? ", " Тази Даяна, да не живеена Марс " - и още сходни мнения четем в мрежата по адрес на Даяна Ханджиева от " Фермата. Е, аз пък я одобрявам. Ето за какво.
Защото стана част от латиноамерикански сериал, без да е Изаура или Пакита Гайего
Не е и Касандра. Но доста хора си пускат вечер „ Фермата “ точно с цел да видят какво ще се случи с Дайчето довечера.
Защото избира фамилията си пред работата
Спомняте ли си оня миг от „ Фермата “, в който участниците получиха значим за тях предмет от околните и фамилията си. Тогава се оказа, че за Даяна има статуетка на еленче, което било нейната премия за актьорските й умения. Тогава Дая плака и беше разочарована, тъй като доста й се искаше фамилията й да знае, че те са по-важни за нея, в сравнение с кариерата й. Както и че на фамилна фотография би се зарадвала повече, в сравнение с нещо, обвързвано с работата.
Защото е красива жена
Добре – вижте й косата, веждите, зъбите, усмивката, плоския стомах... Не е ли красива жена? Красива е. Всяко друго мнение би било като облъчването с 5G подправено и неистинно. Даяна наподобява добре както в секси черен гащеризон на латино вечеря, по този начин и в разтеглен работен.

Защото може да изиска амнистия
Актрисата показа, че й е мъчно да се извинява. Думата, коятоо употребява, беше още по-силна – „ гибел “. Аз самата съм зодия Овен и да си признавам грешките, че и да желая амнистия за тях, ми е огромна компликация. В този смисъл безусловно я разбирам и съзнавам какъв брой мъчно й е било да признае неточност първо пред себе си, след това и пред различен. Когато правиш нещо, въпеки че ти е мъчно, показваш и слабостта и силата си.
Защото слуша себе си
Поглеждайки напълно незадълбочено и статистически какво се случи с нея във „ Фермата “, ще отбележим, че тя се сближи с двама мъже - Йордан и Петър. Това се случи за период от време към 2 месеца. 2 месеца пред камери, в народен ефир, в риалити формат, при изключителни условия. Познавам дами, които се радват на по-интензивна непосредственост единствено тъй като не са на показ. Така че в случай че това е фактор да я съдим, хайде да го сложим в графата „ Невалидни “?!
Има усет за мъже
И тук приказвам за Петър. Да, може да е борд от време на време, само че най-малко е хубав борд. Има добра физика, водач е и си знае цената. Петър е екипен състезател и не би предал хората, поради себе си. Поне по личните му думи. Иначе по това, което сподели, видяхме, че може да успокои жена, която плаче. И това по никакъв начин не е малко.
Защото е интелигентна
Даяна печелеше имунитети поради знанията си по история и написаното в алманаха. Да познаваш историята и обичаите на родината си ти дава устои и здрава основа, върху които да стъпиш.
Защото е прочувствена
Плаче, посреща изгреви, радва се, тъгува, смее се, танцува, псува... Според психолозите, хората, които не се тормозят от страстите си и свободно ги показват, са задоволително смели да отстояват това, което съгласно тях е вярно. Именно прочувствената просветеност й разреши да отиде и да поговори с годеницата на Йордан, заставайки намерено пред нея. Иначе можеше да си изяде вафличките, които им занесе, и сама.
Жена е
Сякаш на никого другиго не му навлязоха толкоз в персоналното пространство, колкото на Даяна. Не стига че беше вързана с въже за мъж, само че и в цикъл. Ментруиращата Даяна стана мотив за голям брой мнения в мрежата. Обаче познайте какво. В света има над 800 милиона дами, които също имат менструация. Това значи, че те могат да бъдат майки, че не са с привършен яйчников запас, че хормоните им са относително в норма, че половата им система действа вярно, че би трябвало да си купуват превръзки и тампони (освен в случай че не са в Шотландия, където към този момент са безплатни), че поддържат добра хигиена и може да й се яде шоколад. Наистина ли това може да мотив за подбив?
Автор :,

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР